BELGA
Volledig scherm
© BELGA

OPINIE. "De Wever kansloos? In elk geval: we are Belgium, ook na het WK"

Heerlijk was het, gisteren allemaal samen op de Grote Markt van onze hoofdstad. Het was puffen en zweten, maar zo’n historisch moment wou ik niet missen. Nu het WK helemaal achter de rug is, wacht toch een klein beetje het zwarte gat. De euforie en de spanning van zo’n topwedstrijden en dito prestaties zijn niet zomaar na te bootsen. Dat gaat iedereen missen.

146 reacties

 • Patrick Mertens

  3 jaar geleden
  Als Calvo zijn mening mag zeggen, ik ook. En zeker als Jan Mulder dat doet in hoofde van een zogenaamde "voetbalanalyst" (lang gezicht van geslagen peuter na match tegen Frankrijk). Hij maakt misbruik van zijn positie om dit te zeggen. In dat opzicht moet hij de confrontatie nu aangaan met kijkers die niet akkoord zijn
 • Guido Mertens

  3 jaar geleden
  Wanneer gaan ze beseffen dat voetbal een sport is en geen politiek? Misbruik voetbal niet voor je politieke standpunten.
 • Jan Van Boterdael

  3 jaar geleden
  Om van te braken.
 • Rania Desaegher

  3 jaar geleden
  Allé Groen en rood die het ineens opnemen voor een aantal overbetaalde voetballers. Als dat geen populisme is. Dan vinden ze veel geld verdienen plots ok. Wie laat er nu zijn stemgedrag beïnvloeden door een aantal voetballers waarvan de meesten niet eens in België spelen.
 • dominique castelein

  3 jaar geleden
  calvo,ik heb de matchen gezien van de RD,de twee matchen die mij het meest aanspraken waren die toen ze speelden in Geel-Zwart,voor de rest zullen ze hun cheque verzilveren in Paradijzen,ver van de modale werkende Vlaming die "tous ensemble"keelden,niet wetend wat ze keelden