Jambon speelt Angry Birds tijdens debat.
Volledig scherm
Jambon speelt Angry Birds tijdens debat. © Twitter/@NielStaes

Ophef over Jan Jambon die Angry Birds speelt in Vlaams Parlement: “#sterkejan is zijn cijfers aan het bijeen spelen”

Op beelden van ‘Villa Politica’ op Eén is te zien hoe Vlaams minister-president Jan Jambon 'Angry Birds' speelt op zijn telefoon tijdens het debat over de regeerverklaring. De oppositie ziet er een nieuw bewijs in van zijn dedain voor het parlement.

428 reacties

 • jos De Decker

  3 jaar geleden
  En zo ene maken ze minister president van Vlaanderen, amai dan hadden we indertijd nog beter geweest met JP Van Rossem.
 • Dirk Keizer

  3 jaar geleden
  Moest een Waal spelletjes spelen op zijn telefoon het kot zou te klein zijn voor NVA. Jambon heeft een voorbeeld en zegt foert aan het parlement. Maar dit mag volgens zijn aanhangers.
 • WILLY TEUNEN

  3 jaar geleden
  hoeveel beelden hebben we al gezien van slapende en dronken parlementsleden van andere partijen. maar ja,het zijn er geen van N.V.A he
 • Ronny Ooijen

  3 jaar geleden
  Om positief te reageren op de manier (vet betaald spelletjes spelen op je werk) hoe Jambon de belangen van de Vlamingen behartigt, moet je echt wel een N(V)-Blabla meelopertje zijn dat zonder zelfstandig na te denken altijd in de handjes klapt.
 • Danijel Versic

  3 jaar geleden
  Ik heb voor NVA gestemd omdat BDW kandidaat minister president was. Jan Janbon is zeker niet diegene voor wie ik zou hebben gestemd. Liever Hilde Kriviets dan.
 1. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.