Het gaat om een valse e-mail van oplichters in naam van Het Laatste Nieuws.
Volledig scherm
Het gaat om een valse e-mail van oplichters in naam van Het Laatste Nieuws. © RV

Opgelet (!) voor frauduleuze mail uit naam van Het Laatste Nieuws

Een mail ontvangen over uw abonnement bij Het Laatste Nieuws? Opgelet: het gaat wellicht om oplichting. Hieronder kunt u een voorbeeld vinden van zo’n frauduleuze e-mail uit naam van Het Laatste Nieuws.

 1. Vlaamse ministers Peeters en Demir naar New York voor VN-waterconferentie: “Vooral een marketingstunt om hun losseflodderbeleid op te poetsen”, zegt Mieke Schauvliege

  Vlaamse ministers Peeters en Demir naar New York voor VN-waterconfe­ren­tie: “Vooral een marke­tingstunt om hun losseflod­der­be­leid op te poetsen”, zegt Mieke Schauvlie­ge

  De Vlaamse ministers van Omgeving en Mobiliteit Zuhal Demir (N-VA) en Lydia Peeters (Open VLD) reizen deze week naar New York voor de eerste waterconferentie van de Verenigde Naties in bijna 50 jaar tijd. Peeters en Demir zullen er onder meer de Vlaamse Blue Deal voorstellen, die waterschaarste en droogte moet aanpakken.
 2. Weyts houdt vast aan timing eindtermen

  Weyts houdt vast aan timing eindtermen

  Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts houdt vast aan de vooropgestelde timing om vanaf september 2023 te kunnen starten met de nieuwe eindtermen in de derde graad van het secundair onderwijs. Dat heeft de N-VA-minister donderdag in het Vlaams Parlement geantwoord op vragen van Elisabeth Meuleman (Groen) en Hannelore Goeman (Vooruit). Om regelgevend tijdig klaar te zijn, suggereert Weyts om te werken met een voorstel van decreet in plaats van een ontwerp van decreet. Dat gaat doorgaans sneller omdat de tekst dan niet via de Raad van State moet passeren.
 1. Het ‘Plopsa-effect’: ook management 5 andere bedrijven aangeklaagd. “Maar het is niet omdat een werknemer opstaat en luid roept, dat hij ook gelijk heeft”
  PREMIUM

  Het ‘Plop­sa-ef­fect’: ook management 5 andere bedrijven aange­klaagd. “Maar het is niet omdat een werknemer opstaat en luid roept, dat hij ook gelijk heeft”

  Terwijl (ex-)werknemers van Plopsa dagenlang hun “tirannieke en vernederende” CEO hekelden in de media, hebben ook werknemers van vijf andere Vlaamse bedrijven in alle stilte hun werkgever officieel aangeklaagd. Filiep De Ketelaere van het arbeidsauditoraat ziet een ‘Plopsa-effect’: “Sommigen vernoemen in hun klacht expliciet het pretpark en zeggen dat ze iets gelijkaardigs meemaken op hun werk.”