Met de list dat uw hond is ontsnapt, verschaft een dief zich ongevraagd toegang tot uw woning.
Volledig scherm
Met de list dat uw hond is ontsnapt, verschaft een dief zich ongevraagd toegang tot uw woning. © Getty Images

Opgelet: dieven breken in met smoes dat uw hond is ontsnapt

Ze gebruiken het smoesje dat uw hond is ontsnapt en verschaffen zich zo ongewenst toegang tot uw woning. De politiezone Erpe-Mere/Lede (Oost-Vlaanderen) waarschuwt haar inwoners voor deze nieuwe dieventruc. Verschillende mensen werden al het slachtoffer.

 1. Meer dan een op de drie werknemers lijdt inkomensverlies door corona
  Binnenland
  8

  Meer dan een op de drie werknemers lijdt inkomens­ver­lies door corona

  Meer dan een op de drie werknemers heeft in 2020 inkomensverlies geleden door tijdelijke werkloosheid of door een terugval in inkomen uit flexi-jobs. Dat blijkt uit cijfers van de Faculteit Economie en Bedrijfswetenschappen van de KU Leuven. “De grootste impact stelden we vast bij langdurig tijdelijk werklozen, zoals werknemers uit de horeca of evenementensector”, zegt onderzoeker Stijn Van Houtven.
 2. Koppel zet camera op zolder nadat het geluid hoort en licht door gaatje in plafond ziet komen. En daarop ziet het plots buurman

  Koppel zet camera op zolder nadat het geluid hoort en licht door gaatje in plafond ziet komen. En daarop ziet het plots buurman

  Een Amerikaans koppel heeft vorige maand een griezelige ontdekking gedaan toen het in bed lag. Jerome en Ashley Kennedy uit Pittsburgh hoorden eerst een vreemd geluid en konden dan opeens licht zien schijnen door een gaatje in het plafond. "Ik besefte meteen dat er iemand op zolder was", vertelt de man. Toen hij ging kijken, was er echter niemand te zien. Hij besloot daarop een camera te installeren en die bracht een onaangename verrassing aan het licht.
 1. Honden richten ravage aan en kunnen niet wachten om het aan hun baasje te tonen
  Play

  Honden richten ravage aan en kunnen niet wachten om het aan hun baasje te tonen

 2. Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil
  Play

  Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil