Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Operatie Sky: elf verdachten blijven aangehouden

De raadkamer in Mechelen heeft vrijdag de aanhouding van elf betrokkenen in het dossier rond de verkoop van cryptotelefoons aangehouden. Twee van hen mogen de aanhouding thuis uitzitten met een enkelband, de anderen blijven in de cel. De zes andere aangehouden personen in de zaak vroegen een uitstel, hun advocaten zullen volgende vrijdag voor hen pleiten.

7 reacties

 • philip janssens

  9 maanden geleden
  Alle ogen en oren zijn nu gericht op de cocaine handel maar wat met de andere drugs? Of zijn die ook in het vizier van de speurders?
 • Danny Govaerts

  9 maanden geleden
  Ik dacht dat het om het opsporen van drug dealers ging. Gaat het alleen over de verkopers van telefoons. Zijn de speurders al terug gefloten. Mogen ze het weekeinde niet verstoren. Als er feestjes door gaan met bloemsuiker.
 • Stephaan Van Synghel

  9 maanden geleden
  Let op of het is weer het zelfde , procedure fouten ge weet wel hee , en wat gaan ze nu weer verzinnen omdat sommige beschermd zouden blijven
 • Andy Van de velde

  9 maanden geleden
  Waarom kan dit niet stil gehouden worden? Zijn er mss politici bij die sensatiezucht en hoop op stemmen willen door dit uitgebreid in de pers uit te smeren? 11 verdachten blijven aangehouden? Als er 3 in de cel vliegen zal het al veel zijn!
 • Luc Snykers

  9 maanden geleden
  Eerst worden de drugsbaronnen rijk en nu de advocaten .Dames en heren politiekers deel de opgespoorde cocaine gratis uit en probleem is opgelost !!!!
 1. Maandsparen: rente en getrouwheidspremie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarrekening
  Sparen

  Maandspa­ren: rente en getrouw­heids­pre­mie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarreke­ning

  Maandsparen is een specifieke soort spaarrekening, met specifieke regels. Spaarders kunnen vaak maar een beperkt bedrag per maand storten, maar daar staat tegenover dat dit soort rekeningen een hoger rendement biedt dan de klassieke spaarboekjes. Is het dan voordelig om zo’n spaarrekening aan te maken? En bij welke bank kan je dan het best aan maandsparen doen? Spaargids.be dook in de cijfers.
 1. Dit stond op de versleutelde cryptofoons: berichten van advocaten en martelbeelden

  Dit stond op de versleutel­de crypto­foons: berichten van advocaten en martelbeel­den

  De redactie van VTM NIEUWS kon in het Operatie Sky-dossier berichten inkijken die werden verstuurd met de cryptofoons. De ondertussen ontcijferde boodschappen gaan vooral over de organisatie van drugstransporten, en afspraken met advocaten. Erg verontrustend is dat er ook martelbeelden in de berichtenreeksen opduiken. Uit berichten op de cryptofoons van de advocaten blijkt dan weer dat ze betaald werden met drugsgeld in sportzakken.
 2. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.