Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Photo News

Open Vld wil meer inzetten op thuiszorg voor chronisch zieke kinderen

De verzorging en behandeling van chronisch zieke kinderen gebeurt traditioneel in ziekenhuizen en revalidatiecentra, maar er zou ook meer moeten gekeken worden naar de mogelijkheden van de thuiszorg. Dat stelt Open Vld-parlementslid Freya Saeys, die over de kwestie een conceptnota heeft uitgewerkt.

7 reacties

 • Roland Peeters

  5 maanden geleden
  Welke ovld politieker heeft nood aan die steun want eerst hebben ze alles verminderd.
 • Rita De Booser

  5 maanden geleden
  Der zit ene van de VLD die zijn jong wa mankeerde zeker
 • Gino Denil

  5 maanden geleden
  Dat is een beetje zoals bij de mantelzorg. Schuif de problemen af op de gezinnen. Dat laat toe om nog meer te besparen in de sociale zekerheid. Maar die volwassenen die dan voor die zorg instaan moeten wel werken tot hun 67. Liefst met twee. En in steeds meer voor de werkgever aangepaste flexibele omstandigheden die een privé leven steeds minder toelaten.
 • Nadine Huldemont

  5 maanden geleden
  Die partij denkt nu stemmetjes te kunnen winnen door onderwerpen te kiezen die op het gemoed van de bevolking spelen, en altijd maar geld uitdelen van iemand anders, en terwijl zelf goed scheppen. Nooit meer op die partij stem ik nog.
 • Peter Vijverman

  5 maanden geleden
  Open VLD die begaan is met de gezondheidszorg? Lijkt me eerder weer een manoeuvre om zelfstandige thuisverplegers wat meer te laten verdienen.