Volledig scherm
© iStock

Open Vld: “Wegwerken wachtlijsten mensen met beperking moet prioriteit worden”

De Vlaamse regering moet met een bindend plan van aanpak komen om de wachtlijsten voor personen met een beperking weg te werken. Dat pleidooi komt van Maurits Vande Reyde (Open Vld), naar aanleiding van de werkzaamheden van de speciale coronacommissie die deze namiddag starten. "De voorbije maanden hebben geleid tot schrijnende situaties, die in het welvarende Vlaanderen niet mogen voorkomen", aldus de liberale politicus.

9 reacties

 • Emi Hergersberg

  6 maanden geleden
  inderdaad maar grote vraag : waar gaan ze in dit land het geld blijven halen om alles te realiseren ?
 • Patrick Kelchtermans

  6 maanden geleden
  Die mensen staan al zolang in de kou. Eens om de zoveel jaar komt er eens iemand met het idee om 'werk te maken van het wegwerken van de wachtlijsten' en vervolgens valt alles weer stil. Ik ken mensen die ondertussen lang dood en begraven zijn na een leven lang wachten op gepaste hulp. Gezinnen die uit elkaar zijn gevallen, alleenstaande ouders die de wanhoop nabij zijn. Ze zullen blij zijn met dit krantenkopje.
 • Angelo ledda

  6 maanden geleden
  vld en cdnv zouden zich best zo ver mogelijk van de gezondheidszorg weghouden ..we hebben de eerste 6 maand van dit jaar kunnen vaststellen hoe goed ze zijn in deze materie .
 • Roger Vanopstal

  6 maanden geleden
  Een bindend Budgetair plan? Ach, het gaat om geld dat er niet is buitenkieperen.
 • Mario Tersago

  6 maanden geleden
  Al is dit een valide punt, het is te hekelen waarom liberalen zich achter dit scharen.. uit populisme en/of om toch geloofwaardigheid te creëren inzake Vivaldi? Men gaat mij niet wijsmaken dat liberalen zich inzetten voor sociale punten, zonder eigenbelang. Of toch niet zonder geldbejag.
 1. Nomi gaat uit de kleren tegen seksueel grensoverschrijdend gedrag
  Play

  Nomi gaat uit de kleren tegen seksueel grensover­schrij­dend gedrag

 2. Vrouw wil geen masker dragen en trekt haar string over gezicht
  Play
  bizar

  Vrouw wil geen masker dragen en trekt haar string over gezicht