gent, Open VLD, lijstvoorstelling,
Volledig scherm
gent, Open VLD, lijstvoorstelling, © Wannes Nimmegeers

Open Vld trekt met 33 nieuwkomers naar Gentse kiezer: "Tijd voor een blauwe burgemeester"

In Gent heeft Open Vld haar kandidaten voor de komende gemeenteraadsverkiezingen voorgesteld. Er staan 33 nieuwkomers onder lijsttrekker Mathias De Clercq, die spreekt van een diverse lijst met 'peper en zout'. De krachtlijnen van het programma stelt De Clercq pas over enkele weken voor, maar over de inzet is hij ondubbelzinnig. "Het is tijd voor een blauwe burgemeester."

12 reacties

 • Fredien Vandervekens

  3 jaar geleden
  33 Nieuwkomers ? Begrijpelijk ! Wie wil nu niet aan de politieke "vetpotten" zitten ? Geen of weinig capaciteiten ? Snel op de lijst mensen. Om het even op welke !
 • Peter Janssen

  3 jaar geleden
  Hun moeder en zelfs hun ziel verkopen aan de duivel om maar aan de macht en het graaien te blijven...verloochenen van hun eigenheid en zelfs de arrogantie om voor de verkiezingen reeds partijen uit te sluiten om sámen te werken VOOR het algemeen welzijn vd bevolking....dat niet telt!Blauwe dieven, net als de rooi,groen en diepblauwe nva met maar één doel: ons bestelen!
 • Gaston Miar

  3 jaar geleden
  Bij mij gaat die meeloperspartij "een blauwtje lopen"
 • Paul Standaert

  3 jaar geleden
  Ik stel vast dat de lijst vooral opgemaakt is om de oude getrouwen aan een zitje te helpen. Bij namen op die lijst denk ik eerder aan bladvulling ipv politiek interssante en bekwame aanvulling. Stemmen aantrekken om de hoger geplaatsten een zitje te geven. Mijn sympathie voor Open Vld krijgt een flinke deuk.
 • Geert Landsman

  3 jaar geleden
  OpenVLD is net zo erg als SPa of Groen. Allemaal gaat het enkel om postjes en niet over de burger. Link of Rechts, allemaal hetzelfde....hun zakken komen vol belastinggeld te zitten eens verkozen.
 1. Bommenwerper uit Tweede Wereldoorlog doet 'bommeke' in zee
  Play

  Bommenwer­per uit Tweede Wereldoor­log doet 'bommeke' in zee

 2. De Titanic, maar dan heel anders: overbelast schip breekt in twee
  Play

  De Titanic, maar dan heel anders: overbelast schip breekt in twee