Wannes Nimmegeers
Volledig scherm
© Wannes Nimmegeers

Open Vld pleit voor flexi-jobs om personeelstekort in zorg aan te pakken

Open Vld pleit ervoor om ook in zorgsector flexi-jobs mogelijk te maken. Het is één van de voorstellen in het spoedplan van de Vlaamse liberalen om de acute personeelstekorten in de zorg aan te pakken.

42 reacties

 • Pierre Vaneylen

  1 jaar geleden
  Knelpunt beroepen en een half miljoen beroepdoppers en ziekvierders ,doe daar eens iets aan!
 • Jo Nijs

  1 jaar geleden
  ach ja, de openvld oplossing voor alles is flexi-jobs: leerkrachten, zorg, horeca, hop. Smijt er maar flexi-jobs tegenaan. Natuurlijk want wat moet een verpleegkundige/leerkracht nu weten ? Niks toch (volgens openvld). Het is het einde van vakmanschap. Binnenkort nog een beetje morrelen aan de eindtermen van de opleiding en hop iedereen kan verpleger worden
 • Gerard Braeckmans

  1 jaar geleden
  Als we niet dringend in actie komen? Men weet het al tien jaar!
 • Emi Hergersberg

  1 jaar geleden
  De Verhofstad had toch al uitgeschreeuwd dat hij 300.000 jobs gecreëerd heeft ? Waar zitten die mensen nu, best Guy ? Misschien verdient men met een flexijob niet eens het zout voor de patatten in vergelijking met het inkomen van een politieker. Bovendien hebben wij géén onbelastbare onkostenvergoeding en ook geen auto met chauffeur. Probeer het zelf eens beste politiekers om de flexijobkes naar waarde te kunnen schatten.
 • Erik Bervoets

  1 jaar geleden
  Die open vld blijft zichzelf de afgrond induwen. Zouden zij niet doorhebben dat de mensen doorhebben dat de flexijobs de gewone lonen laten dalen. Net iets voor die liberalen, goed voor hun kiespubliek natuurlijk.