Open Vld-voorzitter Egbert Lachaert.
Volledig scherm
Open Vld-voorzitter Egbert Lachaert. © OPEN VLD

Open Vld: “Inhoud die PS en N-VA naar voren schuiven moet worden bijgestuurd”

Open Vld wil onderhandelen over een nieuwe federale regering, maar “de economische en institutionele inhoud die N-VA en PS naar voren schuiven moet worden bijgestuurd”. Dat valt te horen bij Open Vld. De Vlaamse liberalen blijven bovendien vastgeklonken aan de Franstalige MR. “De liberale familie is beschikbaar om onderhandelingen daarover te starten om zo tot een regering te komen met de drie klassieke politieke families en N-VA”, klinkt het.

 1. Ererector Alain Verschoren (66) van Universiteit Antwerpen onverwachts overleden: “Als we vandaag op alle vlakken meetellen, is dat vooral dankzij hem”
  Antwerpen

  Ererector Alain Verschoren (66) van Universi­teit Antwerpen onver­wachts overleden: “Als we vandaag op alle vlakken meetellen, is dat vooral dankzij hem”

  In de nacht van donderdag op vrijdag is Alain Verschoren, voormalig rector van de Universiteit Antwerpen, onverwachts overleden in Tenerife. Hij werd 66 jaar en laat een echtgenote, twee kinderen en twee kleinkinderen na. “Zonder Alain stond onze universiteit niet waar ze vandaag staat”, reageert huidig rector Herman Van Goethem. “Zijn verdienste is enorm.”
 1. Jongeman zet tattoo Boris Johnson op enkel
  Play

  Jongeman zet tattoo Boris Johnson op enkel

 2. Cobra komt partijtje golf verstoren
  Play

  Cobra komt partijtje golf verstoren