Open Vld-voorzitter Egbert Lachaert.
Volledig scherm
Open Vld-voorzitter Egbert Lachaert. © OPEN VLD

Open Vld: “Inhoud die PS en N-VA naar voren schuiven moet worden bijgestuurd”

Open Vld wil onderhandelen over een nieuwe federale regering, maar “de economische en institutionele inhoud die N-VA en PS naar voren schuiven moet worden bijgestuurd”. Dat valt te horen bij Open Vld. De Vlaamse liberalen blijven bovendien vastgeklonken aan de Franstalige MR. “De liberale familie is beschikbaar om onderhandelingen daarover te starten om zo tot een regering te komen met de drie klassieke politieke families en N-VA”, klinkt het.

180 reacties

 • Raoul Rouma

  6 maanden geleden
  Gans mijn leven liberaal gestemd. Maar met alle respect voor de echte beschutte werkplaatsen, maar sinds Rutten hier gepasseerd is is het hier véél erger. De echte presteren nog wat waar de burge, hier zit een hoopje ellende die mekaar benijden en allemaal de gouden beker willen winnen. Structuur nul, programma ?, respect voor iemand nul. Een zootje met nu een verwelkte miss, misschien met kwaliteiten maar zeker geen politieke. Een hoop ellende maar verliefd op MR die dit zootje moet bevredigen.
 • Gino Denil

  6 maanden geleden
  Ze hebben nochtans een heel sociaal programma dat al duizenden jaren bewezen heeft dat het werkt. Neem het van de meerderheid en geef het aan de minderheid.
 • Eddy Grysouille

  6 maanden geleden
  mijnheer Lachaert wil enkel dat @SophieWilmes aan het hoofd blijft van deze kwakkel regering die enkel de lopende zaken mag verder uitvoeren. En Lachaert is er enkel op uit om deze regering zolang mogelijk aan boord te houden, omdat de blauwe partijen er goed vertegenwoordigd zijn. En dat Lachaert beweert dat de @openvld en @MROfficiel één en ondeelbaar zijn, wel dat ze dan terug gaan samenwonen, we zulle, dan zien hoelang ze het zullen redden.
 • michiel soenen

  6 maanden geleden
  Als het waar is dat men van plan is om opnieuw een vermogensbelasting en een extra belasting op aandeeltransacties in te voeren,dan is het toch duidelijk dat Dewever zich opnieuw laat rollen. Wie denkt u dat dit zal betalen opnieuw de werkende en sparende Vaming.natuurlijk.Shame on jou NV-A
 • PIET GOETHALS

  6 maanden geleden
  dank zij open vld moet ik nu 410 euro belasting betalen, waar ik vroeger 89 euro terug kreeg, dat zijn facts en figures. en welk bedrijf ga je nu gelukkig maken met die 499 euro die ge gestolen hebt van de gewone kiezer, onnozelaars. Politiek is voor mij nog nooit zo interessant geweest. Ik popel om terug te mogen kiezen.
 1. Racistische man vernielt buurtwinkel van Afghaanse migrant: "Al-Qaeda, Osama!"
  Play

  Racisti­sche man vernielt buurtwin­kel van Afghaanse migrant: "Al-Qae­da, Osama!"

 2. Brandweer redt kind dat vastzit in haar speeltuig
  Play

  Brandweer redt kind dat vastzit in haar speeltuig