Uroloog Bo Coolsaet in het Antwerpse justitiepaleis.
Volledig scherm
Uroloog Bo Coolsaet in het Antwerpse justitiepaleis. © Bob Van Mol

Open brief door vader van slachtoffer Bo Coolsaet: “De man die zich aan de schandpaal genageld voelt, draait zijn hand niet om voor verzinsel meer of minder”

11 reacties

 • Inge Mertens

  2 jaar geleden
  Respect
 • Rudi Van Goethem

  2 jaar geleden
  Met het huidige justitie apparaat in gedachte, wens ik jullie het allerbeste. Ik bid ervoor dat jullie mogen winnen. Als zelfs een openbaar aanklager kan gemanipuleert worden zullen jullie dit hard nodig hebben.
 • Marc Maes

  2 jaar geleden
  Prachtig verwoord. Vele advocaten voeren hun proces in de media. Deze repliek van de vader is dan ook volledig op zijn plaats.
 • claude sanders

  2 jaar geleden
  Veel sterkte aan het slachtoffer en de ouders, en ja eens komt de waarheid aan het licht.
 • Els Daneels

  2 jaar geleden
  Tekenend is het feit dat de dokter plots een rollator nodig heeft..... compassie opwekken en indruk wekken dat hij een sukkelachtig heilig boontje is dat zekerr niet in staat zou zijn om iemand te verkrachten??? Belachelijk en zoooo doorzichtig.
 1. Bo Coolsaet dreigt “klagers met fabuleuze verhaaltjes” te vervolgen: “Hier wordt karaktermoord gepleegd”

  Bo Coolsaet dreigt “klagers met fabuleuze verhaal­tjes” te vervolgen: “Hier wordt karakter­moord gepleegd”

  Uroloog Bo Coolsaet voelt zich aan de schandpaal genageld. Een rechtszaak tegen hem die begon met één klacht wegens verkrachting is uitgegroeid tot een mediaproces met tien nieuwe klagers. De relatietherapeut (80) gaat nu in de tegenaanval. “Ik vervolg de nieuwe klagers met hun fabuleuze verhaaltjes wegens laster en eerroof. Hier wordt een karaktermoord gepleegd”, zegt zijn advocaat Kris Luyckx.