Geert De Lie. Hij werd op 28 oktober 2011 in zijn zaak om het leven gebracht.
Volledig scherm
Geert De Lie. Hij werd op 28 oktober 2011 in zijn zaak om het leven gebracht. © Ronny De Coster

Opdrachtgever van brutale roofmoord op Geert De Lie in beroep opnieuw veroordeeld tot 20 jaar cel

ZottegemHoward T. (34), die ervan verdacht wordt de opdrachtgever te zijn van de moord op motorhandelaar Geert De Lie in 2011 in Zottegem, krijgt in het hof van beroep in Gent een celstraf van 20 jaar met een herkwalificatie naar poging tot roofmoord. In eerste aanleg kreeg hij 20 jaar cel als mededader van de roofmoord. Volgens zijn advocaat Sven Mary was er geen bewijs tegen T.

0 reacties

 1. HET DEBAT. Is het een goed idee om het Covid Safe Ticket te verplichten op de werkvloer? Dit is jullie mening
  16

  HET DEBAT. Is het een goed idee om het Covid Safe Ticket te verplich­ten op de werkvloer? Dit is jullie mening

  Het Overlegcomité heeft eerder deze week beslist om het gebruik van het Covid Safe Ticket (CST) ook in Vlaanderen uit te breiden naar de horeca, fitnesscentra en kleinere evenementen. Agoria, de federatie van Belgische technologiebedrijven, wil nog een stap verder gaan en vraagt dat ook bedrijven de mogelijkheid krijgen om het CST te verplichten op de werkvloer. Wat denk jij? Moet een werkgever de mogelijkheid krijgen een coronapas te vragen aan een werknemer? Eerder vandaag lieten we enkele experts aan het woord. Nu is het jullie beurt.
 2. Zwijndrecht stelt 3M in gebreke voor PFOS-vervuiling: “Onze inwoners worden gegijzeld door onzekerheid”
  Zwijndrecht

  Zwijn­drecht stelt 3M in gebreke voor PFOS-vervuiling: “Onze inwoners worden gegijzeld door onzeker­heid”

  Het gemeentebestuur van Zwijndrecht gaat juridische stappen zetten tegen chemiebedrijf 3M na de alarmerende resultaten van het bloedonderzoek bij omwonenden. Het bedrijf krijgt 14 dagen tijd om de volledige verantwoordelijkheid te erkennen voor de vervuiling. Onderneemt 3M geen actie, zal Zwijndrecht naar de rechter stappen om schadevergoedingen te bekomen. Daarnaast wil de gemeente dat alle inwoners de kans krijgen een bloedonderzoek te ondergaan.