De Belgische jagers van 'pedohunt.be'.
Volledig scherm
PREMIUM
De Belgische jagers van 'pedohunt.be'. © DJG

Op stap met Vlaamse ‘pedojagers’: “Wij willen hen confronteren en mentaal breken”

De ‘pedohunters’. Het klinkt misschien als een sensationele realityshow, maar dit zijn echter burgers die het recht in eigen hand nemen. Hun doel, vermeende pedoseksuelen in de val lokken, confronteren en hen aan de schandpaal nagelen. In Nederland liep zo’n ‘jacht’ al dodelijk af. “Dit is gevaarlijk en kan politieonderzoek in het gedrang brengen", klinkt bij de federale politie en experts.

20 reacties

 • Raymond Delahaye

  8 maanden geleden
  Blijkbaar lezen er veel pedo's mee hier, als ik de reacties zie. In vele Oosterse landen worden kinderen al uitgehuwelijkt op hun 12de of eerder. Van kinderen blijf je af, punt.
 • Leo De Clercq

  8 maanden geleden
  wedden dat er onder de pedojagers zelf ook pedo's zitten? het is net zoals de homo-haatpredikanten in amerika: die zijn zelf homo. het zal met de pedojagers niet anders zijn. sommige mannen zitten nu eenmaal zo in mekaar.
 • willy zachel

  9 maanden geleden
  Hebben die écht niks anders te doen ? Leefloon of kindervergoeding afpakken indien mogelijk Anders enkelband
 • Jos Van De Plas

  11 maanden geleden
  Wat mij vooral opvalt is dat deze pedojagers niet reageren wanneer er loverboys minderjarige meisjes verleiden om ze nadien aan hun vrienden uit te lenen en in de prostitutie te duwen.
 • Marc Spandel

  11 maanden geleden
  In België hebben we al 'pedojagers' gekend die hun jacht met veel tamtam in de media verkondigden, maar... die achteraf zélf werden ontmaskerd als pedofiel, en de tamtam was vlug gedaan!
 1. Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11
  Gouden 11
  3

  Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11

  Dit weekend blonken verschillende spelers uit in de Jupiler Pro League. Zo hield Sinan Bolat de nul in de topper tegen Racing Genk, ontpopte Deniz Undav zich andermaal tot seizoensrevelatie bij leider Union en liet Christian Kouamé de netten trillen tegen rode lantaarn Beerschot. Welke spelers staan er nog in de de Gouden 11 van de week? Een overzicht.