.
Volledig scherm
PREMIUM
. © AFP

Op skireis? 250 euro boete en agenten moeten je doorlaten volgens dit interne document

Wie ondanks het verbod toch op skireis vertrekt, loopt het risico om aan de grens onderschept te worden door de politie. Die zal u een boete geven, maar u verder niet verhinderen door te rijden. "Niet-essentiële reis? PV (maar toch laten vertrekken)", staat er letterlijk in een intern document waarop onze redactie de hand kon leggen.

206 reacties

 • Polutnik Ronald

  2 weken geleden
  Dus zullen er nog duizenden en duizenden mensen die 250€ betalen en toch weer gaan skiën . Want het zijn toch de betere klasse en ook iets rijkere mensen die gewoon gaan skiën , en alzo weer meer besmettingen gaan mee brengen en hier nog eens heel veel mensen gaan besmetten Maar dat begrijpt deze minderheidsregering nog steeds niet nu niet en nooit niet .
 • Alexa Grieken

  3 weken geleden
  Als het dan toch om het geld te doen is, vraag dan 1.000 Euro per persoon. Kan men nog een extra ministerpost voor uitvinden.
 • Paul Philippaerts

  3 weken geleden
  Dat is gelijk de zonnecellen. In het milieu de gezondheid heeft de overheid geen enkele interesse. Zo veel mogelijk geld zuigen uit al wat gewone mensen zich kunnen permitteren.
 • René Van Halen

  3 weken geleden
  Dus gewoon een iets duurdere skipas. Is er eigenlijk iets dat men in België wel kan afdwingen. Studenten die met vijf samen buiten staan kon men bestraffen. Diegenen die verantwoordelijk zijn voor de herinvoer van het virus worden ongemoeid gelaten.
 • MICHAEL WOLF

  3 weken geleden
  Vrij vertaald: wie het zich financieel kan permitteren gaat toch op reis.
 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Gefrustreerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugddienst Tessenderlo
  Play

  Gefrus­treerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugd­dienst Tessender­lo

 2. Gigantische ijsberg van 1.270 km² scheurt af van Antarctica
  Play

  Giganti­sche ijsberg van 1.270 km² scheurt af van Antarctica