.
Volledig scherm
PREMIUM
. © AFP

Op skireis? 250 euro boete en agenten moeten je doorlaten volgens dit interne document

Wie ondanks het verbod toch op skireis vertrekt, loopt het risico om aan de grens onderschept te worden door de politie. Die zal u een boete geven, maar u verder niet verhinderen door te rijden. "Niet-essentiële reis? PV (maar toch laten vertrekken)", staat er letterlijk in een intern document waarop onze redactie de hand kon leggen.

206 reacties

 • Polutnik Ronald

  1 jaar geleden
  Dus zullen er nog duizenden en duizenden mensen die 250€ betalen en toch weer gaan skiën . Want het zijn toch de betere klasse en ook iets rijkere mensen die gewoon gaan skiën , en alzo weer meer besmettingen gaan mee brengen en hier nog eens heel veel mensen gaan besmetten Maar dat begrijpt deze minderheidsregering nog steeds niet nu niet en nooit niet .
 • Alexa Grieken

  2 jaar geleden
  Als het dan toch om het geld te doen is, vraag dan 1.000 Euro per persoon. Kan men nog een extra ministerpost voor uitvinden.
 • Paul Philippaerts

  2 jaar geleden
  Dat is gelijk de zonnecellen. In het milieu de gezondheid heeft de overheid geen enkele interesse. Zo veel mogelijk geld zuigen uit al wat gewone mensen zich kunnen permitteren.
 • René Van Halen

  2 jaar geleden
  Dus gewoon een iets duurdere skipas. Is er eigenlijk iets dat men in België wel kan afdwingen. Studenten die met vijf samen buiten staan kon men bestraffen. Diegenen die verantwoordelijk zijn voor de herinvoer van het virus worden ongemoeid gelaten.
 • Michael WOlf

  2 jaar geleden
  Vrij vertaald: wie het zich financieel kan permitteren gaat toch op reis.