Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Getty Images/Cavan Images RF

Op restaurant gaan wordt fors duurder: 38 euro voor filet pur, 27 euro voor zalmfilet

Filet pur voor 38 euro, zalmfilet 27 euro. Op restaurant gaan wordt fors duurder, zo meldt ‘VTM NIEUWS’. De restauranthouders moeten meer betalen aan de leveranciers voor hun producten. Die stijging wordt bijgevolg doorgerekend aan de klanten. 

 1. Hoe ontsnap je aan de hoge inflatie? Onze geldexperten tonen hoe zij hun centen veiligstellen
  PREMIUM

  Hoe ontsnap je aan de hoge inflatie? Onze geldexper­ten tonen hoe zij hun centen veiligstel­len

  De hoge inflatie maakt het leven duurder. We betalen meer aan de kassa van de supermarkt en onze koopkracht daalt. Een fenomeen waar ook onze geldexperten mee geconfronteerd worden. Daarom vertellen Pascal Paepen, Paul D’Hoore, Véronique Goossens, Charlotte Van Brabander en Cédric Proost hoe zij de hoge inflatie proberen te vermijden, én geven ze tips voor iedere belegger: “Doordat de beurzen zo zwak staan kan je relatief goedkoop instappen.”
 2. Vrouw (82) overleeft verkrachting en moordpoging omdat voorbijgangers voor de grap “Halt, federale politie” roepen
  Antwerpen

  Vrouw (82) overleeft verkrach­ting en moordpo­ging omdat voorbijgan­gers voor de grap “Halt, federale politie” roepen

  De 22-jarige Ayoub Merroun is veroordeeld tot 15 jaar voor de moordpoging en verkrachting van een 82-jarige vrouw aan de voetgangerstunnel op Linkeroever. Het slachtoffer was ‘s morgens haar hondje aan het uitlaten toen ze door een gedrogeerde Merroun werd aangevallen. Volgens de rechtbank heeft ze haar leven te danken aan een groepje jongeren die een grap wilden uithalen.