Kristof Pieters
Volledig scherm
© Kristof Pieters

Op deze 21 plaatsen komen er nieuwe trajectcontroles

Tegen eind dit jaar komen er op 21 plaatsen langs Vlaamse gewestwegen nieuwe trajectcontroles bij – goed voor 55 kilometer waar de snelheid tussen twee punten automatisch zal worden gecontroleerd. Als ze werken, tenminste. Want veel van onze bestaande trajectcontroles kampen al lang met technische problemen.

126 reacties

 • ivan aerts

  1 jaar geleden
  In coronatijd primeert de boete garantie. Te triestig voor woorden!
 • Ronny Ooijen

  1 jaar geleden
  Gaston FOUBERT, het klopt dat deze niet gisteren zijn besteld. Voormalig minister van binnenlandse zaken Jambon zorgde ervoor dat de aanbesteding van ANPR camera's terecht kwam bij iemand (Trafiroad) die in 2015 zijn corruptie en fraude zaak mocht afkopen. Jambon verklaarde al eerder dat hij 3000 van zulke camera's wil. 3000 stuks kosten 110 miljoen euro en jaarlijks 2,5 miljoen aan onderhoud.
 • Jo Nijs

  1 jaar geleden
  ik ben dat rechts gedoe in vlaanderen beu. ik stem links de volgende keer, zeker weten.
 • Ronny Biesen

  1 jaar geleden
  Belgie is een boeteland. De automobilist wordt puur gepest en afgestraft met boetes en belastingen. Maar om in deze tijd geld met een tekort van 14 miljard nog meer geld uit te geven is misdadig. Niets kan dit verantwoorden. En dan nog daarbovenop de corona crisis, maar blijkbaar zijn boetes het meest belangrijk.
 • Christian Delgoffe

  1 jaar geleden
  Waarom wordt dat geld niet gestoken in wegenwerken om de kwaliteit van onze wegen te verbeteren ?
 1. Zwijndrecht wil niet dat PFOS-grond hergebruikt wordt in leefbaarheidsprojecten
  PFOS

  Zwijn­drecht wil niet dat PFOS-grond herge­bruikt wordt in leefbaar­heids­pro­jec­ten

  Het gemeentebestuur van Zwijndrecht dringt er bij Oosterweel-bouwheer Lantis op aan dat er geen met PFOS vervuilde grond wordt hergebruikt in geplande leefbaarheidsprojecten in het kader van het Oosterweeldossier. Dat heeft burgemeester André Van de Vyver (Groen) verklaard tijdens een gemeentelijke raadscommissie over de zaak. Van de Vyver stelt dat een dergelijk hergebruik "het verplaatsen van het probleem" zou inhouden.