AFFLIGEM: Walter De Donder in zijn burgemeesterskabinet in Affligem.
Volledig scherm
AFFLIGEM: Walter De Donder in zijn burgemeesterskabinet in Affligem. © Mozkito

Ook Walter ‘kabouter Plop’ De Donder wil CD&V leiden

Aan allen die zich kandidaat stellen, proficiat! Ook Walter De Donder, de burgemeester van Affligem én de burgemeester van Samson & Gert doet een gooi naar het voorzitterschap van CD&V. Hij is al de vijfde kandidaat-voorzitter, na Vincent Van Peteghem, Katrien Partyka, Raf Terwingen en Sammy Mahdi.

21 reacties

 • eric debanne

  2 jaar geleden
  Hij mag zeker voorzitter worden voor mijn part ...! De enige die de waarheid durft te vertellen En niet blind of naïef is hoe het eraan toe ga in dit land !
 • Chris Dupont

  2 jaar geleden
  Over 'luisteren': Gaston Eyskens: Een minister buigt niet voor verzet van de straat. Laat dat nu pas zijn wat Kris Peeters de hele tijd heeft gedaan: de mening van de somste uit de straat verkondigd.
 • Dirk De Graaf

  2 jaar geleden
  Ik hoop dat de 2 laatste fotos in het artikel geen voorstelling van de nieuwe federale regering zijn.
 • joris Lemmens

  2 jaar geleden
  Waaaaa tof seg he!
 • Jacques Mertens

  2 jaar geleden
  Van alle kandidaten die ik al zag passeren is dit nog de beste. In Affligem zijn ze er heel tevreden over.
 1. LIVE. Australië bestelt 25 miljoen dosissen van Moderna-vaccin - Biden roept ouders op hun kinderen te laten vaccineren

  LIVE. Australië bestelt 25 miljoen dosissen van Moderna-vac­cin - Biden roept ouders op hun kinderen te laten vaccineren

  Het Overlegcomité heeft dinsdag beslist over het ‘zomerplan’, het stappenplan met mogelijke versoepelingen voor de komende maanden. De versoepelingen zijn alleen mogelijk als de vaccinatie- en coronacijfers dat toelaten, onderstreept premier Alexander De Croo. Experts vrezen dat te veel maatregelen te snel worden gelost.“We gaan met weinig handrem naar de zomer toe”, waarschuwt infectiologe Erika Vlieghe. Volg alle ontwikkelingen over het coronavirus in onze liveblog.
 2. Ontsnap even aan de realiteit: de beste 5 sciencefictionseries om te streamen

  Ontsnap even aan de realiteit: de beste 5 sciencefic­ti­onse­ries om te streamen

  Door de toevoeging van HBO Max werd het aanbod van Streamz afgelopen maandag uitgebreid met enkele kleppers van formaat, met sciencefictionserie ‘Raised by Wolves’ van ‘Alien’-regisseur Ridley Scott als uitschieter. De ideale gelegenheid – als u het ons vraagt – voor een overzicht van de strafste sf-reeksen uit streamingland. Denk maar aan de opstand van de machines in ‘Westworld’ (Streamz), ‘Star Wars’-magie in ‘The Mandalorian’ (Disney+), het gekoloniseerde zonnestelsel uit ‘The Expanse’ (Prime Video) en het postapocalyptische ‘Travelers’ (Netflix).
 1. Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas
  Play
  Erfgenaam Gezocht

  Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas

 2. Stofhoos raast over snelweg en sleurt metalen dak op de baan
  Play

  Stofhoos raast over snelweg en sleurt metalen dak op de baan