Gouverneur van Waals-Brabant Gilles Mahieu.
Volledig scherm
Gouverneur van Waals-Brabant Gilles Mahieu. © belga

Ook waarschuwingen voor nieuwe lockdown in Wallonië

Ook in het zuiden van ons land wordt steeds meer gewaarschuwd dat er een tweede lockdown dreigt als de coronamaatregelen niet gerespecteerd worden of de voorschriften niet nageleefd. In Wallonië is zelfs al een avondklok ter sprake gekomen. 

16 reacties

 • joan edi

  11 maanden geleden
  Ik verblijf in Wallonie nabij Dinant waar sommigen het gebruik van mondmasker niet kennen
 • Lou Bakker

  11 maanden geleden
  Het is net de war on drugs. Ook niet te winnen. Alle maatregelen ten spijt. Heel triestig dat het allemaal zover moest komen. Maar we zijn mensen.
 • jurgen vergaelen

  11 maanden geleden
  Alle grenzen toe en het Zuiden van België in totale lockdown.
 • Anne Geerts

  11 maanden geleden
  Stefaan Vanwijnsberghe, dus daar dienen de scholen voor : zorgen dat ouders geen last hebben van hun kinderen! Als je kiest voor kinderen, moet je er maar voor zorgen ook, ook als het wat lastiger is!
 • Feline Noé

  11 maanden geleden
  Scholen aanpassen om verschillende groepen te gaan, middelbaar misschien tijdelijk totaal online maken (zodat ouders nog kunnen werken, lagere scholen open laten) en de mondmasker buiten overal verplichten. De rest heeft totaal geen nut.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).