Screenshot
Volledig scherm
Screenshot © VTM Nieuws

Ook voor jongeren ziet Nieuwjaar er dit jaar anders uit: “Ik had gehoopt dat we met een kleine groep mochten vieren. Daar zou ik heel dankbaar voor geweest zijn”

Het jaar 2020 dat gekenmerkt wordt door sociale afstand en bijeenkomsten in bubbels, zal ook zo afgesloten worden op Nieuwjaar. Voor jongeren die hun feestjes, proclamaties en andere activiteiten in het water zagen vallen, zit er ook nu geen grote fuif in. Toch zijn ze ook positief: “Kerstmis was eigenlijk ook gezellig.”

10 reacties

 • Patrick Kelchtermans

  2 maanden geleden
  Wat een warme reacties, het chagrijn komt met de jaren blijkbaar. Ik heb te doen met de jonge mensen. Net in de periode dat je normaal gezien ten volle kan genieten van je jeugd en je zorgeloosheid, zoveel dingen voor de eerste keer kan ontdekken, je eerste fuifje, de belangrijke overgang van middelbaar naar hogeschool, je laatste jaar middelbaar, … alles valt weg. Ze zeuren toch niet? Ze beweren toch niet dat dit het einde van de wereld is? Ze geven enkel aan dat ze het jammer vinden. Mag het?
 • nicole desseyn

  2 maanden geleden
  Wij willen ook graag ons kleinkinderen knuffelen , bijt nog eens door en blijf thuis dan kunnen we volgend jaar weer kerst- en nieuwjaar vieren met al ons geliefden, aan allen een fijn einde jaar en een gezond 2021
 • Johannes Smikkelson

  2 maanden geleden
  Het is maar 1 keer. We zouden graag allemaal vieren, dit is niet het einde van de wereld.
 • Joke Weyts

  2 maanden geleden
  Je bent maar een héél korte periode van uw leven jong. Alle jongeren tussen 18 en 24 zijn een volledig JAAR kwijt. Blijkbaar zijn de mensen hieronder nooit jong geweest, want ze begrijpen het niet.
 • Jan Boden

  2 maanden geleden
  Stop met zagen en studeer liever wat.
 1. Vrienden voor de camera, roddelen achter de schermen: dit zeggen The Voice-coaches over elkaar
  Play
  The Voice van Vlaanderen

  Vrienden voor de camera, roddelen achter de schermen: dit zeggen The Voi­ce-coa­ches over elkaar

 2. Het is dé hype van het moment maar wat doe je eigenlijk op de app Clubhouse? En hoe krijg je toegang?
  Play
  Uitgelegd

  Het is dé hype van het moment maar wat doe je eigenlijk op de app Clubhouse? En hoe krijg je toegang?