Supermarkten over het hele land kampen met grote drukte.
Volledig scherm
Supermarkten over het hele land kampen met grote drukte. © kds - rv

Ook vandaag hamsterwoede in de supermarkten, politie moet tussenbeide komen in verschillende filialen

UPDATEHet is sinds deze ochtend een overrompeling in vele voedingswinkels. “Mensen zijn nu echt aan het hamsteren geslagen”, viel te horen bij Delhaize. “Maar dat is echt niet nodig, want er is géén schaarste”, benadrukt Colruyt. En mensen mogen gerust zijn: de winkels zullen ook morgen open zijn. De politie moest tussenbeide komen in supermarkten in Anderlecht en Aalst na ruzies tussen klanten. Door de grote drukte zijn enkele winkels door hun voorraden heen, zij sluiten tijdelijk de deuren en openen pas als de rekken opnieuw zijn aangevuld.

198 reacties

 • bart vansteenkiste

  2 jaar geleden
  dat moest oorloog zijn zijn de eerste die gaan sneuvelen , wat meer disipliene , maar als u niet in leger hebt gezeten hebt u dit niet , wat een bende zwijnen die net achter hun voetsel zoeken zelfs aan het front laten ze hun soldaten niet in de steek en brengen ze voetsel , zware boetes opgeven voor deze die bom volle karren laden is op zijn plaats
 • paola nerozzi

  2 jaar geleden
  Mensen zijn dom al maar goed dat niet iedereen zo denkt ik blijf lekker thuis en volgende week of de week erop ga ik op mijn gemak inkoop doen want hamsteren is voor niks nodig
 • ben Verschuren

  2 jaar geleden
  Teveel mensen die hoesten en snotteren in de winkels, ga volgende week of de week erna wel winkelen als iedereen zijn frigo vol zit.
 • Nico Herbots

  2 jaar geleden
  Mensen zijn kuddebeesten, we steken eigenlijk vrij primitief in mekaar. Als alles goed gaat, kunnen we ons verschuilen achter een dun laagje beschaving. Maar in noodsituaties neemt het dierlijk instinct het over. Niet iedereen slaagt er even goed in om dan de controle over zichzelf te behouden en even rustig na te denken alvorens in paniek te schieten.
 • Urban Vyaas

  2 jaar geleden
  De mensen geloven niet meer in de overheid die altijd een fase achter de feiten aanloopt. Als die dus nu zegt dat hamsteren voor niets nodig is, denken ze dat de volgende maatregel een rantsoenering van de voedingsproducten zal zijn. Dus gaan ze aan het hamsteren. Wat dan natuurlijk de rantsoenering gaat bespoedigen. Trouwens, de overheid zelf is volop aan het hamsteren.
 1. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
  TV

  RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

  Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. Mama Elke op wake voor Dean: “Ik wist niets van het gerechtelijke verleden van Dave, je googelt toch niet iedereen die je tegenkomt?”
  Play
  Sint-Niklaas

  Mama Elke op wake voor Dean: “Ik wist niets van het gerechte­lij­ke verleden van Dave, je googelt toch niet iedereen die je tegenkomt?”

  Tranen van verdriet, ongeloof, verbijstering, ingehouden woede: ook in Sint-Niklaas kwamen dinsdagavond mensen samen tijdens een stille wake voor de 4-jarige Dean Verberckmoes. Elke Verberckmoes, de mama van Dean, was eveneens aanwezig. “De steun doet deugd, maar op sociale media zie ik ook veel dingen die me pijn doen", vertelde ze aan de regionale zender TV Oost.