Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Ook vandaag acties bij skeyes: tussen 8 en 10 uur geen vluchten mogelijk vanaf Charleroi

Door een nieuwe actie van de luchtverkeersleiders zullen er vanochtend van 8 uur tot 10 uur geen vluchten kunnen landen op of opstijgen van de luchthaven van Charleroi. Ook deze namiddag, tussen 14.30 uur en 15.30 uur zijn er geen vluchten mogelijk op de luchthaven van Antwerpen. Dat heeft luchtverkeersleider skeyes aangekondigd. Het overleg tussen directie en vakbonden van skeyes over het sociaal conflict zijn gisteren stopgezet en worden vandaag om 13 uur hervat.

33 reacties

 • Frankie Deygers

  2 jaar geleden
  De verkeersleider mogen nu wel stoppen met werkonderbrekingen, ze gijzelen de ganse bevolking en reizigers. Bovendien kost het handenvol geld aan de maatschappijen en brengen ze België nog maar eens in een benarde positie. Voor de gevangenissen en ander openbaar vervoer is er een minimumbezetting of kunnen de werknemers opgevorderd worden. Wel voer dit ook in voor de verkeersleider. Komaan politiekers bereid dit dossier voor zodat de volgende regering het initiatief daartoe kan nemen.
 • Johan Billiet

  2 jaar geleden
  Hoe maak je een potentieel goed werkende dienst kapot: zet een Belgisch "manager" aan het hoofd, een politieke marionet die niets kent van de materie maar wel graag de absolute heerser wil spelen waarmee je niet kan praten. Dat is de reden dat er in België bijna niets deftig "draait"..
 • mathieu optRoodt

  2 jaar geleden
  het valt toch op dat het altijd degene zijn die staken met de hoogste lonen en de schoonste jobs, bouwvakkers, chauffeurs,mensen die met de handen moeten werke en soms nog nie veel verdienen, staken nooit,
 • Cor Dierckx

  2 jaar geleden
  Die van 7000 euro in de maand mogen staken en die van 10 euro per uur die niet meer rond kunnen komen mogen niet staken alleen van het ABVV raar nietwaar.
 • Annie Broeckx

  2 jaar geleden
  Voor het luchtverkeer vanaf Schiphol hebben ze bijna de helft van het personeel en daar komen honderd keer meer vliegtuigen over.Maar daar hebben ze een vakbond die ook rekening houdt met de economie.
 1. Kürt Rogiers schreef pikante liefdes­brie­ven aan zijn eerste lief
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Kürt Rogiers schreef pikante liefdes­brie­ven aan zijn eerste lief

 2. Daarom mag je natte doekjes nooit doorspoelen
  Play
  De Vuilste Jobs van Vlaanderen

  Daarom mag je natte doekjes nooit doorspoe­len