AFP
Volledig scherm
© AFP

Ook Pfizer en BioNTech zullen inzage geven in hun Europees contract

Na CureVac zullen ook Pfizer en BioNTech, die samen het eerste goedgekeurde coronavaccin produceerden, inzage geven in hun aankoopovereenkomst met de Europese Commissie. Dat heeft commissaris voor Gezondheid Stella Kyriakides dinsdag gezegd tijdens een debat in het Europees Parlement.

4 reacties

 • Yolande MARIS

  8 maanden geleden
  En gaan ze het gefoefel ook bekend maken en de lijst van hun aandeelhouders?Dan kunnen we zelf een oordeel vellen over onze regering en de EU.
 • ingrid grieten

  8 maanden geleden
  Om de akkoorden tussen deze bedrijven te weten moeten ze enkel even met Bill Gates telefoneren want die heeft bij beide bedrijven een grote vinger in de pap volgens zijn eigen website.
 • Marc Van der Vloedt

  8 maanden geleden
  ...en de foto's van de "beleggingsportefeuille" (die normaal gezien elk kwartaal genomen worden) van de kaderleden.(inclusief toegestopte opties) Kwestie om handel met voorkennis volledig uit te sluiten en een gezonde CAO te kunnen geven aan al die hard werkende personeelsleden !
 • Joost Delaere

  8 maanden geleden
  Waar blijft die goedkeuring voor Astra Zeneca? Waarom nog treuzelen, elke dag vroeger is een dag gewonnen. Natuurlijk gaan ze die goedkeuren. Zijn ondertussen al miljoenen van gebruikt in verschillene landen.Hoeveel verschil in doden zou dat niet zijn , 1dag vroeger gezien over gans Europa ?
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).