Ook Louis Tobback pikt naamsverandering sp.a niet

 1. Van Damme wil binnen- en buitenplannen opnieuw op tafel leggen: “Een of twee weken goed nadenken en niet te snel gaan”
  50

  Van Damme wil binnen- en buitenplan­nen opnieuw op tafel leggen: “Een of twee weken goed nadenken en niet te snel gaan”

  Epidemioloog Pierre Van Damme, lid van de taskforce vaccinatie en de Gems, spreekt zich zondag nog niet uit over een mogelijke heropening van de horeca op 1 mei, maar vindt wel dat de binnen- en buitenplannen eventueel opnieuw op tafel moeten worden gelegd. Hij benadrukt dat het belangrijk is om niet té snel te versoepelen. “Een of twee weken goed nadenken en niet te snel gaan, kan ongelofelijk effect hebben in de toekomst. Stap voor stap is het verstandigste”, zei hij in het VRT Journaal.
 2. ONZE OPINIE. “De stiekeme bezoekjes en feestjes zullen niet afnemen in aantal. Tijd voor realistische regels en een veiliger alternatief”
  PREMIUM

  ONZE OPINIE. “De stiekeme bezoekjes en feestjes zullen niet afnemen in aantal. Tijd voor realisti­sche regels en een veiliger alterna­tief”

  De virologen zijn “hoopvol”. “Half juni komen we in een andere wereld terecht”, kopte onze krant gisteren, in een poging om samen met u de moraal hoog te houden. Maar laat ons wel wezen: zo hoopvol klinkt dat allemaal niet. Ons werd 1 mei voorgeschoteld, niet alleen voor de heropening van terrassen nota bene, maar voor de volledige horeca. En daar staan we dan, als ploeg van 11 miljoen, verdeelder en gefrustreerder dan ooit. Klaar om al genoegen te nemen met een desnoods regenachtig terras.
 1. Kijk hoe nieuwe Optimus Prime-robot automatisch transformeert in truck en terug
  Play

  Kijk hoe nieuwe Optimus Pri­me-ro­bot automa­tisch transfor­meert in truck en terug

 2. 'Dognappers' bellen aan en dringen huis binnen, maar baasje Ryan vecht terug
  Play

  'Dognappers' bellen aan en dringen huis binnen, maar baasje Ryan vecht terug