Kamperende ouders in de Zaventemse deelgemeente Nossegem, een van hen is hoogzwanger.
Volledig scherm
Kamperende ouders in de Zaventemse deelgemeente Nossegem, een van hen is hoogzwanger. © Lukas

Ook in Zaventem kamperen ouders voor de schoolpoort

Na Grimbergen, Wemmel en Vilvoorde eerder deze week kamperen ouders sinds vanochtend in Zaventem en deelgemeente Nossegem voor de schoolpoort om hun kinderen in te kunnen schrijven. 

17 reacties

 • Tina Colpaert

  4 jaar geleden
  Ben al blij dat ik geen kinderen heb en wou zou dit zeker niet doen moeten die mensen niet gaan werken?
 • skandar hussein

  4 jaar geleden
  Ze willen 'wonen in de stad' aantrekkelijk maken voor jonge gezinnen. De stad is inderdaad 'bruisend' ja... behalve de scholen.
 • Marieke Marcelis

  4 jaar geleden
  Trieste evolutie. Kan toch niet zo moeilijk zijn. Voorrang aan de kinderen die in de gemeente wonen dan broertjes en zusjes en daarna pas degenen die uit andere gemeenten komen. Hier bij ons komen ze met bussen vol uit brussel je kan al raden wat dat als resultaat geeft
 • Lodewijk Verborgt

  4 jaar geleden
  Daklozen wil men bij extreme koude oppakken en in de cel steken opdat ze warmte zouden vinden. Welnu, pak deze ouders ook op en stop ze in de cel zodat ze hun verstand terugvinden.
 • Lois Verdonk

  4 jaar geleden
  Probeer de dag van vandaag nog maar eens een moslimvrijeschool te vinden ? Dat je daar iets moet voor over hebben is toch normaal.
 1. Premier De Croo ongemeen scherp voor vaccinweigeraars: “Keuze om mensen in gevaar te brengen kunnen we niet aanvaarden”
  Play

  Premier De Croo ongemeen scherp voor vaccinwei­ge­raars: “Keuze om mensen in gevaar te brengen kunnen we niet aanvaarden”

  “Deze epidemie is vandaag een epidemie aan het worden van de niet-gevaccineerden”, zei premier Alexander De Croo (Open Vld) na het Overlegcomité van vandaag. De Croo was heel scherp voor vaccinweigeraars. “Onze intensieve zorgen zijn een verzamelplaats aan het worden van mensen die niet gevaccineerd zijn. Dat kunnen we als samenleving niet aanvaarden. We kunnen niet aanvaarden dat er mensen zijn die de keuze maken om andere mensen in gevaar te brengen. Niemand heeft dat recht, om vrijwillig andere mensen in gevaar te brengen. Niemand zou iemand anders zoiets mogen aandoen. De vaccins zijn veilig, gratis en overal beschikbaar.”