Wannes Nimmegeers
Volledig scherm
© Wannes Nimmegeers

Ook in onderwijs bijkomende maatregelen: vanaf drie besmettingen hele klas in quarantaine en klasgroepen moeten gescheiden blijven

Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts (N-VA), de onderwijskoepels en de vakbonden hebben een voorstel uitgewerkt voor bijkomende coronamaatregelen in het onderwijs. “We hebben enkele maatregelen uitgewerkt en voorzien ook extra middelen voor de scholen", kondigt minister Weyts aan bij VTM Nieuws. Bij de onderwijsbonden echter is niet iedereen ervan overtuigd dat de maatregelen voldoende zullen zijn om de verspreiding van het coronavirus op scholen tegen te gaan. 

  1. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
    Spaargids.be

    Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

    Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.