CD&V-parlementslid Eric Van Rompuy.
Volledig scherm
CD&V-parlementslid Eric Van Rompuy. © Photo News

Ook Eric Van Rompuy zal uittredingsvergoeding opnemen: “Een beetje respect alsjeblieft”

PolitiekOok CD&V-parlementslid Eric Van Rompuy (68) zal straks, wanneer hij in mei 2019 afscheid neemt van de politiek, een uittredingsvergoeding aanvaarden. “Een beetje respect voor politici die zich jarenlang hebben ingezet”, reageerde hij geïrriteerd in De ochtend op Radio 1.

1529 reacties

 • marie therese claes

  2 jaar geleden
  Waar blijft ons respect na 45 jaar werken??
 • Pieter Vranken

  3 jaar geleden
  Regelrechte schande ! Dit vergroot nog maar eens de kloof tussen politiek en de burgers !
 • Serge Vanlandewyck

  3 jaar geleden
  En zeggen dat er duizenden mensen niet rondkomen met hun pensioentje , en die hebben waarschijnlijk véél harder gewerkt. Blijf maar lachen met de kleine man . Schaam U , politiek België !!
 • paul lemmens

  3 jaar geleden
  hoe kun je respect hebben voor iemand die er zit dank zij zijn broer en in gans zijn leven niets gedaan heeft dan afbreken
 • Koen Van Crombruggen

  3 jaar geleden
  Arrogantie ten top. Mijn contract wordt na 17 jaar niet verlengd en ik krijg NIETS. Ik ga niet eens uit eigen wil weg. En 17 jaar voorlopige contracten geven is zelfs bij wet verboden, maar aan een unief met staatsachtergrond mogen ze dat weer wel. Ik denk dat ik toch maar eens ga procederen.
 1. Tweede golf teistert Marokko, maar dat houdt Belgische Marokkanen niet tegen: “Mijn vrouw heeft haar ouders al twee jaar niet meer gezien”
  PREMIUM

  Tweede golf teistert Marokko, maar dat houdt Belgische Marokkanen niet tegen: “Mijn vrouw heeft haar ouders al twee jaar niet meer gezien”

  Marokko beleeft momenteel zijn tweede coronagolf, ook al kleurt het land minder rood dan bijvoorbeeld Spanje. Er is in heel Marokko een avondklok van 21 tot 5 uur van kracht en verplaatsingen tussen steden zijn verboden. Dat schrikt duizenden Belgo-Marokkanen niet af om deze zomer toch naar hun moederland af te reizen. En daar zit de Marokkaanse koning voor iets tussen. “Alle promo’s zijn uitverkocht.”