Marc De Roeck
Volledig scherm
© Marc De Roeck

Ooggetuigen over ontploffing: "We zagen jonge mensen vanonder het puin naar boven kruipen"

ANTWERPENOnmiddellijk nadat het gebouw op de Paardenmarkt instortte, zagen ooggetuigen hoe mensen onder het puin vandaan kropen. Anderen schreeuwden om hulp.

1 reactie

 • Pietje Huysentryut

  5 jaar geleden
  Je overburen hun huis ontploft, eerst even gaan kijken of er geen kras staat op uw wagen. Prioriteiten zijn wel top bij dat meisje!
 1. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  6

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.
 2. Vlaams Belang boycot zitting Vlaams Parlement uit protest tegen afwezige ministers: “Van Afrika tot in Amerika met deze regering”
  UPDATE
  63

  Vlaams Belang boycot zitting Vlaams Parlement uit protest tegen afwezige ministers: “Van Afrika tot in Amerika met deze regering”

  “Het belangrijkste land voor elke politicus is en blijft het binnenland”: het Vlaams Belang hekelde woensdag de afwezigheid van verschillende Vlaamse minister tijdens het vragenuurtje in het Vlaams Parlement en verliet meteen na de opening van de plenaire het halfrond als protest. “Maar liefst vijf van de negen Vlaamse ministers zitten in het buitenland. Dat getuigt van bitter weinig respect voor de Vlaamse democratie”, zegt fractieleider Chris Janssens. De woordvoerder van minister-president Jan Jambon (N-VA) noemt de kritiek aan onze redactie “naast de kwestie”.
 1. Twee dodelijke slachtoffers na vermoedelijke gasexplosie, "maar ook andere pistes nog mogelijk"

  Twee dodelijke slachtof­fers na vermoede­lij­ke gasexplo­sie, "maar ook andere pistes nog mogelijk"

  Bij de ontploffing van een gebouw op de Paardenmarkt in Antwerpen gisteravond, zijn twee dodelijke slachtoffers gevallen. Het gaat in beide gevallen om een man. Ook is er sprake van veertien gewonden. Een branddeskundige is intussen gestart met het onderzoek naar de oorzaak van de explosie. De eerste elementen wijzen op een gasophoping, al is er nog geen honderd procent zekerheid. De huisbaas van het pand spreekt van "een catastrofe".