BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Onze vaccinatiestrategie: wie als eerste? Vanaf wanneer? Welke prik? We weten het nog altijd niet

'Operationalisering Covid-19-vaccinatiestrategie'. Dat mondjevol is de naam van de nieuwe taskforce die de komende maanden moet uitstippelen wie wanneer welke prik krijgt. Gisteren is alvast beslist dat het vaccin gratis wordt en niet verplicht - al moet minstens 70% van de Belgen overtuigd worden.

27 reacties

 • Mi Janssens

  8 maanden geleden
  Liefst niet astra-zeneca vaccin aan ouderen of chronisch zieken want is niet voldoende openbaar gemaakt en getest de vraag is hoe zou dit uitdraaien.
 • Gustaaf Van looy

  8 maanden geleden
  Wat is het nu eigenlijk appels of peren. Te straks heb ik een heel ander artikel gelezen eind december zouden ze starten. Typisch België met organiseren 
 • Eddy Crikemans

  8 maanden geleden
  Is Beke hier ook bij ,dan zal het snel gaan,dat hebben we gezien in de rusthuizen.
 • Guy Van Assche

  8 maanden geleden
  Ik betaal belastingen dus heb ik evenveel recht op ziektezorg ook al weiger ik een vaccin. Ze kunnen beter eens de nadruk leggen op een gezonde levensstijl..maar nee, een spuitje en we kunnen ons weer te pletter vreten, zuipen, roken met allerlei ziektes tot gevolg... geen probleem.
 • Jurgen Bastiaens

  8 maanden geleden
  Eerst onze ministers aub. Als het niet goed werkt, dan hebben we tenminste toch nog positief nieuws
 1. Di Rupo verzet zich tegen onderzoekscommissie: “Heropbouw zal anderhalf tot twee jaar duren”

  Di Rupo verzet zich tegen onderzoeks­com­mis­sie: “Heropbouw zal anderhalf tot twee jaar duren”

  Elio Di Rupo (PS) heeft zich in een aantal zaterdagkranten voor het eerst uitgebreid uitgelaten over de overstromingen en de consequenties van de ramp voor Wallonië. In de interviews belooft de Waalse minister-president de nodige middelen om de slachtoffers bij te staan. Maar tegelijk waarschuwt hij dat het anderhalf à twee jaar zal duren voordat de huizen heropgebouwd zullen zijn. Di Rupo verzet zich ook tegen een parlementaire onderzoekscommissie naar de ramp.