BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Onze vaccinatiestrategie: wie als eerste? Vanaf wanneer? Welke prik? We weten het nog altijd niet

'Operationalisering Covid-19-vaccinatiestrategie'. Dat mondjevol is de naam van de nieuwe taskforce die de komende maanden moet uitstippelen wie wanneer welke prik krijgt. Gisteren is alvast beslist dat het vaccin gratis wordt en niet verplicht - al moet minstens 70% van de Belgen overtuigd worden.

27 reacties

 • Mi Janssens

  10 maanden geleden
  Liefst niet astra-zeneca vaccin aan ouderen of chronisch zieken want is niet voldoende openbaar gemaakt en getest de vraag is hoe zou dit uitdraaien.
 • Staf Van Looy

  10 maanden geleden
  Wat is het nu eigenlijk appels of peren. Te straks heb ik een heel ander artikel gelezen eind december zouden ze starten. Typisch België met organiseren 
 • Eddy Crikemans

  10 maanden geleden
  Is Beke hier ook bij ,dan zal het snel gaan,dat hebben we gezien in de rusthuizen.
 • Guy Van Assche

  10 maanden geleden
  Ik betaal belastingen dus heb ik evenveel recht op ziektezorg ook al weiger ik een vaccin. Ze kunnen beter eens de nadruk leggen op een gezonde levensstijl..maar nee, een spuitje en we kunnen ons weer te pletter vreten, zuipen, roken met allerlei ziektes tot gevolg... geen probleem.
 • Jurgen Bastiaens

  10 maanden geleden
  Eerst onze ministers aub. Als het niet goed werkt, dan hebben we tenminste toch nog positief nieuws
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).