Gregory Van Gansen / Photo News / Leye
Volledig scherm
PREMIUM
© Gregory Van Gansen / Photo News / Leye

ONZE OPINIE. “Wetenschappers zouden woedend moeten zijn dat politici bedenkelijke studies gebruiken, maar velen doen alsof hun neus bloedt”

De avondklok blijft nog tot minstens eind deze maand behouden. Omdat ze effect heeft? “Niemand die het weet”, schrijft onderzoeksjournalist Jeroen Bossaert. “Alleen durft niemand u dat te zeggen.”

93 reacties

 • Gino Denil

  1 jaar geleden
  Wetenschappelijk onderzoek is ook een beetje zoals roulette spelen. Af en toe valt er eens een balletje op het juiste nummer. En omdat er heel veel wetenschappelijk onderzoek is vallen er in totaal genoeg balletjes op de juiste plaats om wat lichte vooruitgang te maken.
 • Patrick Lambrechts

  1 jaar geleden
  De ver van mijn bed show, België en Europa zij de states niet, en we hebben gezien hoe goed het ginder ging
 • RENE LENAERTS

  1 jaar geleden
  Er is inderdaad geen sluitend bewijs dat de coronamaatregelen werken, maar ook het tegendeel is niet bewezen. We stellen enkel vast dat na een periode van beperkingen de besmettingscijfers dalen. Maar van haarklieverijen over het juiste aantal (knuffel) contacten en ander regeltjes krijg ik jeuk!
 • Noel DE BRUYCKERE

  1 jaar geleden
  Geen avondklok maar verplichte sluiting van cafés en dancings om 24 uur zoals dat vroeger was .
 • Patrick De pauw

  1 jaar geleden
  Een avond klok is zeker nodig in grote steden voor het misdadige crapule dat er daar is drugs enz voor de rest afschaffen