Wouter Beke.
Volledig scherm
PREMIUM
Wouter Beke. © Photonews

ONZE OPINIE. ‘Weifelende Wouter’ droomt al stilletjes van een nieuwe bijnaam: ‘Woeste Wouter’. Want Vlaanderen gaat nu snel

Wouter Beke is zichtbaar in zijn nopjes. Na de kritiek op de slome start van de Vlaamse vaccinatiecampagne neemt die nu forse vaart. Elke dag zien we cijfers passeren op zijn Twitter. En duimpjes. Blij is hij en blij zijn wij. 'Weifelende Wouter' droomt al stilletjes van een nieuwe bijnaam: 'Woeste Wouter'. Woest, want Vlaanderen gaat nu snel. En woest, want Franstalig België hinkt achterop. 

31 reacties

 • An Peeters

  1 jaar geleden
  Woest ? Hij heeft maanden geslapen. Hij is de verpersoonlijking van "veel beloven, niks geven"
 • Gerda Phlypo

  1 jaar geleden
  Gisteren aan het vaccinatiecentum in Roeselare was er een gedurig op en afkomen voor een vaccinatie , en het ging er heel vlot aan toe .
 • johan willaert

  1 jaar geleden
  Altijd schuld van een andere. Politici onwaardig
 • Paul Janssens

  1 jaar geleden
  Men is blijkbaar de talloze overlijdens in de rusthuizen vergeten door zijn niks doen,elke normale mens zou dan aftreden,hij dus niet.
 • Paul Geeraerts

  1 jaar geleden
  Ho maar, niet te snel van de toren blazen he! Het heeft maanden geslabbakt, dat zijn we niet vergeten. En...zo snel gaat het nu ook weer niet. Ben 65+ maar heb in de verste verte nog geen uitnodiging gezien.
 1. Recordaantal gezinnen op zoek naar goedkoper energietarief: al 1,7 miljoen vergelijkingen in eerste jaarhelft
  Mijnenergie.be

  Recordaan­tal gezinnen op zoek naar goedkoper energieta­rief: al 1,7 miljoen vergelij­kin­gen in eerste jaarhelft

  Mijnenergie.be tekent een nieuw record op: de vergelijkingssite kreeg dit jaar al maar liefst 1,7 miljoen energievergelijkingen te verwerken. Dit ongeziene aantal onderstreept dat de consument in tijden van piekende energieprijzen het heft in eigen handen neemt en actief uitzoekt welke energieleverancier de goedkoopste tarieven aanbiedt. Kristof De Paepe, energie-expert bij Mijnenergie.be, geeft toelichting.