Wouter Beke.
Volledig scherm
PREMIUM
Wouter Beke. © Belga

Onze opinie. Wat zouden we Wouter Beke graag eens horen briesen als een stier

Wouter Beke is boos. Want op de beloftes van big pharma over de levering van vaccins kan een getergde minister niet teren. Stel u daarbij geen Wouter Beke voor die met deuren slaat, de vuisten balt en briest als een stier. Een boze christendemocraat zoals Koen Geens die na de ezelsstamp van Paul Magnette riep dat CD&V niet de dweil van de Wetstraat is, is een witte raaf. Maar de ergernis moest Beke van het hart. Voor die stokkende leveringen kan je Beke niet aan het kruis nagelen, al moet hij dat kruis wel dragen.

47 reacties

 • Hendrik De Zutter

  1 jaar geleden
  Hopelijk verdwijnt hij vlug van het toneel.
 • Johan Debrabandere

  1 jaar geleden
  Met BEKE die al in het begin van de pandemie overal te laat ingreep,wil nu de schuld op de toeleverings firma's steken,gewoon teveel hoogheids waanzin en niet bekwaam om zijn departement correct te leiden.
 • Dirk De Coninck

  1 jaar geleden
  Beke KAN niet te hard roepen tegen Europa, want binnenkort vervoegt hij daar zijn maat K Peeters, op het kabinet van de incompetenten.
 • Katrien Beyls

  1 jaar geleden
  De CD&V heeft al jaren de ministerpost van volksgezondheid gehad in de Vlaamse regering en zij hebben er nog altijd niets van gebakken. Normaal dat de burger de geloofwaardigheid van de politiekers in twijfel trekt. Veel beloven, maar niet nakomen en/of contract wijzigen als het hen past. Zie maar Arco, zonnepanelen, warmtepompen, terugdraaiende tellers, groene stroom certificaten, zo kunnen we nog jaren doorgaan.
 • Jef Van Eyck

  1 jaar geleden
  Als het contract goed onderhandeld is geweest dan hebben die bedrijven die niet voldoen normaal een boeteclausule aan hun been. Dat zal niet gebeurd zijn dus ze doen wat ze willen. Zo niet moeten ze op de duur hun vaccins gratis leveren. Hun advocaten hebben de onze liggen.