Volledig scherm
PREMIUM
© AP

Onze opinie. Wat al niet kan, als je politici wat port

Goede Vrijdag viel vroeg dit jaar. Halleluja! 300 miljoen extra vaccins van Pfizer, kondigde de EU aan. En het middel werkt dan ook nog tegen de zeer besmettelijke varianten. En om dat Europese vreugdevuur te laten branden, liet ze ook nog weten dat tegen eind januari een derde vaccin, het middel van AstraZeneca, goedgekeurd zou worden. Ode an die Freude! En uit die flacons van Pfizer kunnen we zes in plaats van vijf vaccins vissen. Hoera! 

5 reacties

 • didier beurkens

  2 maanden geleden
  Ik kreeg nochtans de indruk dat deze regering het vaccin eigenhandig ontwikkeld had...a zo triomferen in hun traagheid !
 • Frans Roosen

  2 maanden geleden
  Aub probeer de reële gang van zaken weer te geven! Zonder garantie van Pfizerlevering en zonder extra aankoop door de EU had deze regering terecht vastgehouden aan hun 1ste strategie! Als men kiest voor toediening van 2 vaccins (zoals voorgeschreven door de ontwikkelaar en producent) dan moét het 2de vaccin vastgehouden worden. Risico nemen hierin is uiterst gevaarlijk en betekent een loopje nemen met de resultaten van wetenschappelijk onderzoek. Gepor is hier niet aan de orde.
 • Paul Boutsen

  2 maanden geleden
  Wat een geluk dat de de EU hebben, zonder hen geen vaccins. Behalve in Duitsland, waar de regering de EU beter kende en meteen 30 Mio extra vaccin kocht voor hun mensen. Wij zijn dat niet waard, we hebben immers verkeerd gestemd.
 • Pavel Savka

  2 maanden geleden
  Nmeer dan 5 videos van vaccinatie bleek fake te zijn. Die propaganda voor Pfizer is zeker goed betaald. Geef mij maar sputnik v
 • Benny Marcelo

  2 maanden geleden
  Zijn er in België al plaatsen klaar om massaal inentingen te doen? Alleen in Antwerpen dacht ik bij die slechte burgemeester van de NVA. Elders zijn ze niet traag maar voorzichtig.
 1. Nomi gaat uit de kleren tegen seksueel grensoverschrijdend gedrag
  Play

  Nomi gaat uit de kleren tegen seksueel grensover­schrij­dend gedrag

 2. Vrouw wil geen masker dragen en trekt haar string over gezicht
  Play
  bizar

  Vrouw wil geen masker dragen en trekt haar string over gezicht