Vaccins worden klaargemaakt in een vaccinatiecentrum in Antwerpen.
Volledig scherm
PREMIUM
Vaccins worden klaargemaakt in een vaccinatiecentrum in Antwerpen. © Reuters

ONZE OPINIE. Tussen vaccinatie en vakantie liggen nog enkele praktische bezwaren en voorzichtigheid

Europees kampioen vaccineren is België inmiddels. Wie had dat gedacht? Straks halen we de Verenigde Staten nog in! En Vlaanderen trekt het Belgische gemiddelde omhoog. "Vlaanderen boven!", jubelt Wouter Beke (CD&V). Enkel een zeurpiet mompelt dan dat op 11 juli niet elke volwassen Vlaming geprikt zal zijn zoals beloofd. 85% zal het zijn. Fair enough. 

9 reacties

 • marc rooms

  1 maand geleden
  Kijk beloofd is beloofd. En al de rest zijn excuses. En daar krijgen we er veel van deze regering als ge dat samenraapsel zo kunt noemen tenminste.
 • Eddy Jans

  2 maanden geleden
  Alle politici roemen zichzelf hoe goed ze de crisis hebben aangepakt. Feit is dat op dit ogenblik Belgie, Denemarken, litouwen en Zweden de enige landen zijn die volledig rood kleuren in Europa de rest minstens oranje en groen. Moeten we daar fier op zijn??
 • Ferdinand Nuyts

  2 maanden geleden
  Voorzichtig zijn dat is voor een ander, Tijdens de vakantie vele nationaliteiten bijeen een lekkere cocktail voor het virus.
 • Rik Clarysse

  2 maanden geleden
  Ik zal pas juichen als iedereen gevaccineerd zal zijn.
 • Philip Vertommen

  2 maanden geleden
  de huidige situiatie als je op reis wil, de ene gevacinneerd, de partner niet en daar sta je dan. In % doen we het goed, maar wat zegt dit, tegen het tempo van de UK of de US was nu al lang de ganse bevolking gevaccineerd, en dit geld voor alle landen in de EU.