Frank Vandenbroucke.
Volledig scherm
PREMIUM
Frank Vandenbroucke. © Photonews

ONZE OPINIE. Slimme mensen kunnen ook weleens domme uitspraken doen

Slimme mensen kunnen ook weleens domme uitspraken doen. Zie de Hoge Gezondheidsraad begin juli, die maskers wilde verplichten om mensen te doen inzien dat het virus nog onder ons was. Zie Erika Vlieghe, die de maskers een symbool noemde om aan te tonen dat de strijd tegen het virus niet is gestreden. En in dat rijtje past nu ook: Frank Vandenbroucke, die het sluiten van de winkels een shockeffect voor de samenleving noemde.

26 reacties

 • Ronny Toch

  2 maanden geleden
  Moet ook altijd gelijk hebben en blijft maar aan het woord desnoods met herhaling, maar is altijd duidelijk. Na enkele minuten kan ik hem niet meer aanhoren 
 • Eric Verschaeren

  2 maanden geleden
  Vdb moet geen schrik hebben om stemmen te verliezen hij heeft bij de verkiezingen niet meegedaan . Zijn vingers verbrand in het verleden
 • Guido De Smet

  2 maanden geleden
  Alleen degenen die de afgelopen maanden hun voeten geveegd hebben aan de maatregelen hebben zichzelf iets te verwijten en zijn verantwoordelijk voor de situatie waarin we ons momenteel bevinden. Eigenaardig zijn het net diegenen die de schuld willen bij een ander leggen. Volwassenen met een kinderlijke mentaliteit noem ik ze.
 • marc castermans

  2 maanden geleden
  VDB heeft nog een rekening te vereffenen met bepaalde partijleden en wees gerust hij zal ze weten te vinden, Vivaldi of niet.
 • Karel Rutjens

  2 maanden geleden
  "Domme uitspraak"... kan zijn maar die kan je altijd rechtzetten met een welgemeende sorry. Indien je dat nalaat is het geen domme uitspraak meer maar een blijk van arrogantie en een gebrek aan empathie. Maw de professor is back en hij is volgens mij dan ook niet de juiste man op de juiste plaats.
 1. Torenhoge zandhoos in India
  Play

  Torenhoge zandhoos in India

 2. Ex-Miss Belgian Beauty Eveline Hoste: "Ik vond mezelf ook mooi toen ik zwaarder was"
  Play

  Ex-Miss Belgian Beauty Eveline Hoste: "Ik vond mezelf ook mooi toen ik zwaarder was"