Sammy Mahdi
Volledig scherm
PREMIUM
Sammy Mahdi © Reporters

ONZE OPINIE. “Sammy Mahdi is gecanceld door Vlaams Belang. De partij die de cancelcultuur terecht veroordeelt, maakt er zich zelf schuldig aan”

11 reacties

 • Peter Lavein

  1 jaar geleden
  Dre je gaat er veel te licht over. Tegenwoordig wordt alles gecanceled, mensen kunnen niet meer tegen een grapje
 • Geert Ferket

  1 jaar geleden
  Conclusie: alle anderen (en in de eerste plaats de media) mogen de regels aan hun laars lappen en iemand doodzwijgen maar VB en Tom Van Gieken moeten heiliger zijn dan de paus. Try again Isolde...
 • Felix Strackx

  1 jaar geleden
  Ik snap niks van dit artikel, maar dat zal zeker aan mij liggen. Het zal mij worst wezen hoe de oorlogjes op sociale media worden uitgevochten.
 • Luc Ver Eecke

  1 jaar geleden
  Traditionele partijen moeten zeker zwijgen , iedereen zou moeten weten dat zolang cordon er is er ook geen democratie is of kan zijn !
 • Dre Verhaert

  1 jaar geleden
  Cancel culture is een modewoord dat een synoniem is voor aansprakelijkheid. Als je je beroept op je recht op vrije meningsuiting om smeerlapperij te verkondigen dan moet je niet verontwaardigd zijn dat dat gevolgen heeft voor jezelf en mensen die geschoffeerd zijn van je onkiese uitspraken, actie ondernemen. Het recht op vrije meningsuiting stopt waar je de rechten van iemand anders met de voeten betreedt.