Bart De Wever
Volledig scherm
PREMIUM
Bart De Wever © Laenen

Onze opinie. N-VA is een schim van zichzelf, ze dreigt te verworden tot een extreemrechtse partij als een andere

92 reacties

 • Dirk De Mesmaecker

  2 jaar geleden
  Schrijf maar wat jullie willen schrijven. De massa kan zich nochtans vinden in Nva standpunten. Jullie beoefenen jullie beroep als ideologen en niet als persmensen die voor de waarheid zouden moeten gaan.
 • Nathalie Klaus

  2 jaar geleden
  Je ziet, iedereen geeft de nva gelijk, hoe komt het dat dat niet doorkomt in de kranten en het nieuws!!!! Cijfers???!!!! Waar is de stem van het volk gebleven?!
 • Leo Duym

  2 jaar geleden
  Mady Vermeulen zegt: Dreigt de N-VA te verworden tot een iterst rechtse partij zoals een andere? So what? – Alsof de schizofrene N-VA een uiterst rechtse partij zou kunnen worden. 50% van de N-VA’ers vindt de standpunten van het VB extreem. Voorstanders van een bindend referendum moeten weten dat de grote N-VA leider een tegenstander is van bindende referendums.
 • Raphael Lievens

  2 jaar geleden
  Fantastisch maneuver van NVA, mijn stem krijgen ze
 • Marco Di Scarpa

  2 jaar geleden
  Wordt N-VA een extreem rechtse politieke partij? Of is ze het al niet? Alleszins is het een partij die uitermate haar best doet om de rijken en grote bedrijven naar het hart te staan. Voor de arbeiders, bedienden, gepensioneerden, zieken, … doet deze partij niets dan alleen maar deze mensen bestoken met allerhande taksen en belastingen.
 1. Hoe loopt het nu verder met deze regering? “Kans van 9 op 10 dat premier Michel vandaag naar koning stapt", verklaart politicoloog Sinardet

  Hoe loopt het nu verder met deze regering? “Kans van 9 op 10 dat premier Michel vandaag naar koning stapt", verklaart politico­loog Sinardet

  “Ik stap niet naar de koning”, verklaarde premier Charles Michel. Maar de kans is zeer groot dat hij dat wél gaat moeten doen. Dat zegt professor politicologie Dave Sinardet (VUB). Nadat N-VA door de premier richting uitgang is geduwd, verwacht hij dat de regering vandaag valt. “Heel waarschijnlijk komt N-VA vandaag naar buiten met een verklaring. Ze kunnen dat voor tien uur doen of wachten tot na de stemming in het parlement.”
 1. Honderden, misschien al duizenden besmettingen met Britse coronavariant: “Zonder dat we het doorhebben is variant zich al goed aan het verspreiden”
  PREMIUM

  Honderden, misschien al duizenden besmettin­gen met Britse coronavari­ant: “Zonder dat we het doorhebben is variant zich al goed aan het versprei­den”

  “Ik heb de indruk dat de Britse variant zich al goed aan het verspreiden is, zonder dat we het echt doorhebben. Het is zeker iets waarover ik me ongerust maak.” Professor Herman Goossens, hoofd medische microbiologie aan de UAntwerpen, ziet in zijn lab “heel veel verdachte gevallen” onder de positieve testen, waarvoor nog extra onderzoek nodig is. Met nu al ruim honderd bevestigde gevallen, circuleert er een veelvoud van de besmettelijker variant in ons land. Experts beantwoorden enkele pertinente vragen.
 1. Noorwegen bezorgd over risico van vaccinatie zwakke 80-plussers
  Play
  Covid-19

  Noorwegen bezorgd over risico van vaccinatie zwakke 80-plus­sers

 2. 15 meter de dieperik in: bus hangt te bengelen van brug
  Play

  15 meter de dieperik in: bus hangt te bengelen van brug