Onze journalist Jan Segers
Volledig scherm
PREMIUM
Onze journalist Jan Segers © Bart Leye

ONZE OPINIE. Keizer zonder kleren

33 reacties

 • Herman Thys

  3 jaar geleden
  Ik was lang geen fan maar de laatste tijd is't er telkens boenk oep. Respekt man.
 • Paul Boutsen

  3 jaar geleden
  Terug een prachtige analyse! Maar helaas behoort Jan niet tot de politieke correcte elite en zal de democratische logica, verkiezingen, uitblijven. Met de hoop dat tegen mei 19 de werkende Vlaming vergeten zal zijn waarom hij of zij het migratiepact door zijn strot heeft gejaagd gekregen. Maar helaas wordt naar de stem van de burger al decennia geluisterd, enkel strakke particratie wordt geduld.
 • Herman Stroeken

  3 jaar geleden
  Ten minste één politiek journalist die correct en ongebonden zijn lezers informeert. En terecht zegt dat er zo snel mogelijk verkiezingen moeten komen.
 • guido Bervoets

  3 jaar geleden
  Als de CD&V, MR en OVLD en de linkse oppositiepartijen het hoofd koel houden en zich niet laten intimideren door de N-VA met hun politieke spelletjes en de regering in lopende zaken op een ordelijke manier laten verlopen tot aan de volgende verkiezingen ben ik er zeker van dat ze daar zullen voor beloond worden. En al wie tegenwerkt zal nog niet jarig zijn. Altans als er nog een beetje rechtvaardigheid bestaat in dit leven.
 • Herman Scheys

  3 jaar geleden
  Ik vind dit alleszins een héél correcte analyse, nu nog de juiste besluiten trekken. De verschillen tussen noord en zuid zijn te groot geworden. Wallonië naar Frankrijk en Vlaanderen onafhankelijk of bij Nederland.
 1. Child Focus lanceert nieuwe website en wil aandacht vestigen op langdurig vermiste kinderen: "Laat hen niet verdwijnen"

  Child Focus lanceert nieuwe website en wil aandacht vestigen op langdurig vermiste kinderen: "Laat hen niet verdwijnen"

  Ter gelegenheid van 25 mei, Internationale Dag van de Vermiste Kinderen, heeft Child Focus vandaag de site keephopealive.be gelanceerd. Met die sensibiliseringscampagne wil de organisatie op een unieke manier de aandacht vestigen op langdurig vermiste kinderen. De afbeeldingen op de website doen namelijk exact hetzelfde als wanneer vermiste kinderen vergeten worden: stilaan verdwijnen.