Illustratiebeeld.
Volledig scherm
PREMIUM
Illustratiebeeld. © Belga

ONZE OPINIE. Hoelang zullen we via het CST nog “beloond worden” met doodnormale zaken? Parlementsleden die het aankaarten, verdienen een eerlijke inschatting

Nieuw is het helaas niet: wie als parlementslid een drietal vragen stelt tijdens het vragenuurtje in de Kamer, mag zich al gelukkig prijzen als hij of zij een antwoord krijgt op één ervan. Federale ministers hoeven een parlementslid namelijk maar één keer te antwoorden op hun vraag.

18 reacties

 • Geert Landsman

  4 maanden geleden
  De cst is machtsmisbruik en de meerderheid doet eraan mee. Ik schaam me ervoor Europeaan te zijn!
 • Dirk Bytebier

  4 maanden geleden
  Overal COVID paspoort invoeren voor iedereen en nog wat , wie het niet kan voorleggen sorry einde discussie
 • Albert SORGELOOS

  4 maanden geleden
  CST is een overbodig document/app. Voeg de vaccinatiestatus gewoon toe aan de Europese identiteitskaart! Dokters en apothekers werken toch ook enkel daarmee. Waar is de logica? Men schaft de SIS-kaart af voor de opvolging van uw medische toestand en nu gaat men iets extra creëren voor de opvolging van de vaccinaties. Administratieve vereenvoudiging is dat, zeker voor ouderen.
 • Gerry Cle

  4 maanden geleden
  Het CST is een geweldig instrument dat regeringen in staat stelt om pandemieën onder controle te houden. Eens een pandemie voorbij is zal het CST in de schuif verdwijnen om er weer uit te komen in een volgende. Degenen die menen dat het CST permanent gebruikt zal worden zijn blijkbaar niet gewoon om te leven in een rechtsstaat.
 • Rik Clarysse

  4 maanden geleden
  Overal COVID paspoort invoeren, wie het niet kan voorleggen valt uit de boot voor alles. Basta.
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  4

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 2. Klacht tegen ‘aaien met dolfijnen’ in Brugge: “Dit moet gewoon verboden worden”
  Brugge

  Klacht tegen ‘aaien met dolfijnen’ in Brugge: “Dit moet gewoon verboden worden”

  Dierenrechtenorganisatie Bite Back dient een klacht in bij de Commissie Dierenwelzijn over een vergunning voor het Brugse dolfinarium, waar bezoekers de dolfijnen mogen aaien. “Wij betwisten de pedagogische waarde hiervan. Het is puur commercieel gewin”, klinkt het. Volgens Boudewijn Seapark voldoet de vergunning aan alle strenge criteria. “Het aaien van de dolfijnen duurt 1 minuut tijdens een educatief programma van 90 minuten.”