Zuhal Demir (N-VA).
Volledig scherm
PREMIUM
Zuhal Demir (N-VA). © Belga

ONZE OPINIE. De bom die Zuhal Demir dropte, kan een splinterbom worden

De perimeter rond Zwijndrecht volstaat niet. Er is op z'n minst een perimeter nodig van De Panne over Meersel-Dreef tot Klein-Kuttingen. Laat uw kippen kakelen en mijd hun eieren. Laat uw aardappelen zitten in de vuile grond. En uw wortels meteen ook. Want de chemische niet-afbreekbare stof PFOS is al overal in Vlaanderen te vinden. Het zit zelfs al in ieder van ons. Vluchten kan niet meer! Vergeef ons het vleugje ironie. Maar in principe volstaat een perimeter in Zwijndrecht niet meer. Het dijt uit naar heel Vlaanderen. Weg met eigen kweek? 

75 reacties

 • Dirk Sonck

  2 maanden geleden
  De stoelendans is binnenskamers waarschijnlijk al begonnen.
 • Walter Bogaerts

  2 maanden geleden
  Goed Dermir de rest steekt voor u 20j hun hoofd in ne zak en gaat het nu in de schoenen steken ,maar jaren cdv geen woird zoals hun Arco spaarders
 • Patrick Verbelen

  2 maanden geleden
  Ze hebben zich mispakt aan Zuhal Demir, ze heeft kennis en inzicht, dat kunnen we van Crevits en Shauvlieghe niet zeggen.
 • gust van langenhove

  2 maanden geleden
  Burgemeesters waar het bedrijf staat sluit het bedrijf het wegens volksgezondheid of ga al je kiezers bedriegen en vergeven met vergif .
 • Louis Van Roey

  2 maanden geleden
  Denk men nu echt dat het op andere plaatsen in België , Europa om nog maar te zwijgen over andere continenten ANDERS is ?
 1. LEZERSBRIEF. “Reis geannuleerd en pas dan blijkt dat positieve PCR-test gevolg is van ‘oude’ infectie: hoeveel mensen zaten al onterecht in isolatie of quarantaine?”

  LEZERS­BRIEF. “Reis geannu­leerd en pas dan blijkt dat positieve PCR-test gevolg is van ‘oude’ infectie: hoeveel mensen zaten al onterecht in isolatie of quarantai­ne?”

  Het is de vrees van vele Belgen deze zomer: dat ze hun reis moeten annuleren net voor vertrek, omdat een gezinslid positief testte op Covid-19. Het overkwam Veronique De Clercq uit Aalter. Haar (volledig gevaccineerde) dochter moest zich na het zomerkamp laten testen. Een sneltest was negatief. Maar de contacttracing vroeg een PCR-test en die was positief. Nuance: achteraf bleek dat het om zwak positief resultaat ging, allicht als gevolg van een oude infectie. “Wie bezorgt in zo’n geval een herstelcertificaat? En moeten de regels niet dringend veranderen, nu de meerderheid volledig gevaccineerd is?” Lees hier haar integrale brief.