Minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit).
Volledig scherm
PREMIUM
Minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit). © Belga

ONZE OPINIE. De barometer blijkt misschien toch schoon van ver maar verre van schoon

Als we sommige politici moeten geloven, dan is de coronabarometer de heilige graal. Voor Frank Vandenbroucke (Vooruit) moet de barometer er komen, hoewel hij eerst bedenkingen had. De vraag is of zijn bedenkingen niet redelijk waren.

44 reacties

 • sylviane minnaert

  4 maanden geleden
  Kindertuin en onbekwaam
 • Houzet Xavier

  4 maanden geleden
  De corona barometer is de nieuwste grap van die onbekwame regering.
 • Evan De Jongh

  4 maanden geleden
  Wat gaat veranderen, barometer waar grenzen ingesteld zijn die aangeven wat gaat gebeuren. Uiteindelijk beslist politiek nog altijd en moet alles nog goedgekeurd worden door een overlegcomité dat niet overlegt maar ruzie maakt. De machtigste lobby's die nu politici in hun zak hebben zullen wel zorgen dat er aan hen niet of het allerlaatste wordt geraakt. Terug naar voetbalsupporters met mondmasker? Zie het al gebeuren. Café's dicht om 23u vergeet het, sterke Jan zorgt voor "zijn" (rijke) volk
 • Aster Vantilt

  4 maanden geleden
  Stop met dat gezever, ik ben niet van plan om daar in mee te gaan . Eerst 3 vaccinaties en nu dit weer, morgen weer wat anders, hou u allemaal aan de bestaande regels en draag tenminste uw mondmasker hoe het moet.
 • Peter Van Endert

  4 maanden geleden
  Deze regering is de grootste klucht en kindertuin dat je maar kunt denken je moet zeker niet naar school zijn geweest voor eerste minister of minister te zijn
 1. Je tuinhuis, bloemenperk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzekering voor je tuin
  Spaargids.be

  Je tuinhuis, bloemen­perk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzeke­ring voor je tuin

  Heel wat mensen herontdekten tijdens de lockdown hun tuin. Misschien is dit dan ook het goede moment om even stil te staan bij de verzekering ervan. Wat als je tuinmeubilair beschadigd raakt door intense hagel of brand? Of je bloemenperk of gazon bezoek krijgt van loslopend wild of vandalen? Stel dat je opstaand zwembad lek slaat... Spaargids.be gaat voor je na of je verzekering tussenbeide komt.
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.