Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Onze opinie. De affaire-Sihame El Kaouakibi is een zoveelste druppel op een erg hete plaat

48 reacties

 • Patrick De pauw

  1 maand geleden
  Weet je?eigenlijk moet haar parlementaire bevoegdheden afgenomen worden op non actief zonder wedde tot alles duidelijk is en pas dan als blijkt dat er geen probleem is?haar wedde terug betalen en is zij schuldig aan gesjoemel buiten en gedaan dan zal er vlug gehandeld kunnen worden?nu sleept men het op uitdoven en daar is ze weer
 • gilberte Vergaelen

  2 maanden geleden
  Ziet ze daar zitten in het halfrond bij Villa Politica (het zijn er nu weinig) maar die niet komen opdagen verdienen zoveel als diegenen die er zijn. Zakkenrollers!
 • Jozef Van Mellaert

  2 maanden geleden
  Met de politiek is veel geld te verdienen. Was dit niet zo dan was er geen wildgroei aan politiekers in België en zouden de politieke beerputten niet zo hard stinken.
 • Bert Pienter

  2 maanden geleden
  Er moeten daar hoognodig conclusies getrokken worden bij deze 2 affaires!!!
 • Freddy Van Groens

  2 maanden geleden
  De politieke is met de jaren slechter geworden, vroeger als iets gebeurt was de bevoegde minister die de verantwoordelijkheid naam en zijn ontslag boden, nu zijn onfeilbaar van hoogste plaats tot de laagste.
 1. Steven van Gucht: “Plan voor versoepelingen haalbaar, maar zeker niet vanzelfsprekend. Percentage positieve testen in geen maanden zo hoog”
  26

  Steven van Gucht: “Plan voor versoepe­lin­gen haalbaar, maar zeker niet vanzelf­spre­kend. Percentage positieve testen was in geen maanden zo hoog”

  Het plan voor toekomstige versoepelingen dat het Overlegcomité deze week voorstelde is “haalbaar, maar zeker niet vanzelfsprekend”. Dat heeft viroloog Steven Van Gucht gezegd op de briefing van het Crisiscentrum over de epidemiologische situatie in ons land. Hij gaf ook mee dat het percentage positieve coronatesten in geen maanden zo hoog was.
 1. Waar kwam dat vandaan? Bliksem slaat in op klaarlichte dag
  Play

  Waar kwam dat vandaan? Bliksem slaat in op klaarlich­te dag

 2. Alles voor de wetenschap! Nederland opent testcafé waar je nu al een pintje kan drinken
  Play

  Alles voor de wetenschap! Nederland opent testcafé waar je nu al een pintje kan drinken