Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

ONZE OPINIE. Dat niemand het eenvoudige advies van professor Tytgat uiteindelijk tot bij de bewoners bracht, daar is geen excuus voor

29 reacties

 • Gaston Batsleer

  3 maanden geleden
  Het antwoord van de politici zal zijn: inschattingsfout (remember...). Vervolgens dosier geklasseerd en we prutsen verder.
 • Ronny Ooijen

  3 maanden geleden
  Ferdinand Nuyts, zoals u al eerder kon lezen, werd de toenmalige regering-Bourgeois en het Antwerpse stadsbestuur via mail op de hoogte gebracht. Dus eind september 2017 werden Bourgeois, Homans, Tommelein, Crevits, Weyts, Schauvliege, Kennis, Van Peel en De Wever op de hoogte gebracht.
 • Ferdinand Nuyts

  3 maanden geleden
  Aan wie heeft Tytgat het dossier afgegeven...? CD&V, Open-vld, Groen niemand heeft het dossier ontvangen, Mr Tytgat kan je dat eens op TV vertellen wie het dossier ontvangen heeft dat zou veel problemen oplossen.
 • Marc Peeters

  3 maanden geleden
  Informatie over milieu risico's via de politiek laten rapporten is de meest onbetrouwbare weg denkbaar. Het beleid in ons land staat bol van leugens, misleiding, eigen belang en postjes beschermers. Een centrale dienst rechtstreeks gestuurd door wetenschapelijke experten terzake en volledig open communicatie rechtstreeks naar de betrokken burgers. Dat zou pas integer en oprecht zijn! Ik besef het, dat is een utopie, maar wie droomt er niet van? Nu prioritair TML opstarten voor de staatskas...
 • Lisette Theunis

  3 maanden geleden
  De politiek hoopt natuurlijk dat het zoveelste schandaal na een tijdje ook wel zal overwaaien met één simpel zinnetje: gezien de laatste strengere normen van de eu. en de allerlaatste wetenschappelijke inzichten hadden we allen wat zorgvuldiger moeten zijn. De politieke witwasserij zal echter deze vervuiling niet meer kunnen opkuisen. Met al de vervuilde gronden te verdunnen met andere gronden tot net onder de norm, en het nadien wat dieper begraven ga je dit niet snel kunnen saneren..