Burgemeester van Sint-Truiden Veerle Heeren (CD&V).
Volledig scherm
PREMIUM
Burgemeester van Sint-Truiden Veerle Heeren (CD&V). © Sint-Truiden

ONZE OPINIE. Dat een burgemeester zich zo laat vangen zegt veel over haar politieke kunde. Onkunde.

Geen commentaar. Oud-premier Jean-Luc Dehaene (CD&V) maakte er naam mee. En Veerle Heeren zag er ook even heil in. Geen commentaar, hield de burgemeester van Sint-Truiden enkele dagen vol. Op de beschuldiging dat ze al in maart een prik kreeg, lang voor haar beurt als 56-jarige. Geen commentaar, zei de christendemocrate koppig. Op de beschuldiging dat lang voor hun beurt ook twee familieleden en een handvol medewerkers en zelfs de kapster een inenting kregen. Geen commentaar. 

70 reacties

 • Vaneylen Pierre

  1 maand geleden
  Dehaene werd geroemd voor de grootste onnozelariteit. "We zullen de problemen oplossen als ze zich stellen" . Elke Zelfstandige die met die visie werkt en geen planning in't vooruitzicht heeft , vinden we bij de lijst der faillssementen.
 • gustaaf carpels

  1 maand geleden
  Ach de grote helden en heldinnen maar als ze het zelf konden doen maken zij me niet wijs dat ze het niet zouden doen. Het is niet netjes maar begrijpelijk angst doet rare dingen met mensen. Er zijn anderen die grotere fouten Gemaakt hebben of net niets gedaan hebben en die blijven hun funktie uitoefenen. Wees wat milder en bekijk je zelf eens en wees eerlijk zou je het ook niet doen ?
 • Chris Verberne

  1 maand geleden
  Het meest criminele feit van Veerle Heeren is dat zij, haar familie en haar politieke vriendjes, vaccins misbruikt hebben uit puur eigenbelang en dit tenkoste van de meest kwetsbaren in onze maatschappij. Dit is pure corruptie en ontoelaatbaar terwijl zoveel mensen moeite doen om de meest kwetsbare mensen in onze maatschappij te beschermen en te laten overleven. Bedankt aan alle jongeren en iedereen die zijn persoonlijke vrijheid tendienste gesteld heeft om de meest kwetsbaren te beschermen.
 • guy De Schampheleire

  1 maand geleden
  Er zijn dieven, misdadigers, oplichters en diens meer die door de mazen van het net glippen. Diegene die gevat word verschijnt voor de rechter en word voor zijn/haar daden gestraft. Die mevrouw is betrapt, gevat. Politiekers die de daad niet krachtig veroordelen helpen het geloof in politiek verder afbreken. Het weze zo en niet anders
 • Paul Oosterlinck

  1 maand geleden
  Mooi artikel, striemende waarheid.
 1. Kunstenaar Wim Tellier dropt gigantisch beschermpak in Koning Boudewijnstadion: “Alsof hem niets kan overkomen, maar schijn bedriegt”
  Brussel

  Kunstenaar Wim Tellier dropt gigantisch bescherm­pak in Koning Boudewijn­sta­di­on: “Alsof hem niets kan overkomen, maar schijn bedriegt”

  Schijn bedriegt. Dat weet kunstenaar-fotograaf Wim Tellier als geen ander. Voor zijn nieuwste worp ‘Closer' dropte de creatieveling vandaag een gigantische installatie van een man in een beschermpak in het Koning Boudewijnstadion in Brussel. Maar binnenkort wordt de schijnbaar onaantastbare brandweerman overweldigd door moeder natuur. We namen een kijkje vanop 90 meter hoogte. “Denk maar aan hoe we corona aan het begin nog onderschat hebben. Wel, we weten hoe het is verlopen.
 2. Moeten we stoppen met het gebruik van pannen met PFAS? Toxicoloog Jan Tytgat: “Geen gevaar op blootstelling bij correct gebruik”
  26

  Moeten we stoppen met het gebruik van pannen met PFAS? Toxicoloog Jan Tytgat: “Geen gevaar op blootstel­ling bij correct gebruik”

  Na het PFOS-schandaal in Zwijndrecht heerst er grote ongerustheid. Dergelijke chemische stoffen worden ook verwerkt in allerlei andere gebruiksvoorwerpen. Zo stuurden lezers ons de vraag of pannen met antiaanbaklaag nog wel mogen gebruikt worden, want ook bij de productie van sommige pannen wordt een dergelijke stof aangewend. Toxicoloog Jan Tytgat (KU Leuven) stelt onze lezers gerust: “Wanneer je die pannen correct gebruikt, is er geen risico op blootstelling.”