HLN
Volledig scherm
PREMIUM
HLN © HLN

ONZE OPINIE. “CD&V wil zich niet meer laten temmen, maar kan klauwend ten onder gaan”

Het moest een groots moment met doordachte koopkrachtmaatregelen voor Vlamingen worden. We moesten geduld hebben. Vlaanderen zou na langere tijd met goed beleid komen. Dat gebeurde niét. Jan Jambon draagt straks de historische primeur van een uitgestelde Grote Vlaamse Spreekbeurt. Voor de minister-president is dit een pijnlijke blamage. Alsof er nog niet genoeg barsten zaten in zijn imago. En dat omdat N-VA en ook Open Vld zich miskeken hebben op een CD&V die zich niet meer wil laten temmen. Maar CD&V kan klauwend ten onder gaan.

55 reacties

 • ruddy claerhout

  2 maanden geleden
  Zet de knip in de vele regeringen en gebruik het vrij gekomen budget om de mensen te helpen. 1 regering zal wel volstaan zeker voor zo een klein landje?
 • Carine Goedertier

  2 maanden geleden
  Stop ermee om iedereen te laten opdraaien voor de kinderen. Mensen die meerdere kinderen op de wereld zetten moeten er dan ook zelf voor opdraaien en niet de gemeenschap.
 • christian gabriel

  2 maanden geleden
  Proficiat Mr Mahdi in 2024 zien we je terug zo als vele andere van je partij om een voedselpakket op te halen zal hard nodig zijn
 • Josepha Van Vlaanderen

  2 maanden geleden
  Ik hoop echt dat cd en v de kiesdrempel niet meer haalt!
 • marc rooms

  2 maanden geleden
  hoe rapper hoe liever van het stemformulier, net als de VLD. misschien krijgt de vlaming dan wel de regering die het gekozen heeft.