Photonews/RV
Volledig scherm
PREMIUM
© Photonews/RV

Onze Opinie. Als ze allemaal samen beslissen om de lonen te verlagen, moeten ze dat ook doen. Anders bedot je de kiezer

59 reacties

 • Bart Timperman

  2 maanden geleden
  Dit is altijd al zo geweest, in 2024 krijgt de PVDA mijn stem alleszins, zij bedriegen hun kiezers tenminste niet!
 • karin verwimp

  2 maanden geleden
  Anders bedotten ze de kiezer? Ze hebben nog niet anders gedaan dan de kiezer bedot! En niet alleen deze regering van verliezers.
 • Gertie Daerden

  2 maanden geleden
  Ze hebben genoeg achterpoorten, in hun circustent, waar alles ruimschoots gecompenseerd wordt
 • Ives Ameel

  2 maanden geleden
  Dat ze inleveren is goed maar 5% op zulke weddes dat is een peulschil als je dat vergelijkt met de belastingen en sociale bijdragen op een simpel pensioentje.
 • Christophe Moser

  2 maanden geleden
  Alweer een excuus om opnieuw niet te gaan stemmen.
 1. Risico op storm of wateroverlast en kans op winterse neerslag, KMI kondigt code geel af in westen van het land

  Risico op storm of waterover­last en kans op winterse neerslag, KMI kondigt code geel af in westen van het land

  Het blijft zondagnamiddag bewolkt. Er vallen veel buien over de westelijke landshelft, die kunnen bestaan uit smeltende sneeuw en wat korrelhagel, en die mogelijk gepaard gaan met enkele donderslagen. De FOD Binnenlandse Zaken heeft tijdelijk het nummer 1722 voor niet-dringende hulp geactiveerd. Het KMI heeft ondertussen code geel aangekondigd voor neerslag aan de kust en in West-Vlaanderen. In het westen van het land kwamen verschillende straten al blank te staan.
 2. HERLEES. Strengere quarantaineregels in het onderwijs en geen meerdaagse klasuitstapjes meer - Moderna gaat boostervaccin voor nieuwe virusvariant ontwikkelen

  HERLEES. Strengere quarantai­ne­re­gels in het onderwijs en geen meerdaagse klasuit­stap­jes meer - Moderna gaat boostervac­cin voor nieuwe virusvari­ant ontwikke­len

  De coronacijfers in ons land blijven maar stijgen. Om die reden werd vandaag over strengere maatregelen beslist door het Overlegcomité. Ook is ons land het eerste land in Europa waar de nieuwe Zuid-Afrikaanse coronavariant is vastgesteld. Die variant zou mogelijk besmettelijker zijn dan de deltavariant. Een aantal landen hebben de maatregelen voor Belgische reizigers al verstrengd. Herlees hier onze liveblog van vrijdag 26 november.