Burgemeester van Sint-Truiden Veerle Heeren (CD&V).
Volledig scherm
PREMIUM
Burgemeester van Sint-Truiden Veerle Heeren (CD&V). © Sint-Truiden

ONZE OPINIE. Als Veerle Heeren vrijdag kan terugkeren alsof er geen vuiltje aan de lucht is, is dat omdat CD&V dat toestaat

'J'y suis, j'y reste.' Hier ben ik, hier blijf ik. Het waren naar verluidt de woorden van de Franse maarschalk Mac-Mahon na de bestorming van de Malakowtoren bij Sebastopol in 1855. Het zouden vandaag de woorden van Veerle Heeren kunnen zijn. Haar ziektebriefje loopt donderdag af, vrijdag gordt ze de burgemeesterssjerp opnieuw om.

48 reacties

 • Leo Peeters

  1 maand geleden
  Wat is het verschil: een publieke leugen van een burgemeester of de mening van een reporter die een uitspraak doet buiten de camera's , zijn baan is al verloren , liegen voor de camera is geen misdaad . Bedankt politiekers zonder geweten .
 • yvo mast

  1 maand geleden
  Waarom duurt het onderzoek zo lang? Dan kraait er geen haan meer naar en alles gaat dan de doofpot in, zeker als het om een politieke misstap.gaat want dat is slecht nieuws voor de partij• Zie maar naar het geval Kaouakibi.
 • Wilfried Vanden Berg

  2 maanden geleden
  Daarom door deze wantoestanden in de Belgische politiek willen CD&V, OVLD , Groen en Vooruit en PS dat de stemplicht afgeschaft word. Dan word het eens te meer duidelijk dat men de bevolking nu openhartig buitenspel zet met hun stem. Dan kunnen deze partijen openlijk hun gang gaan . Zonder dat de kiezer zijn mond hoeft te openen.
 • anna vandenberg

  2 maanden geleden
  Alsof zij de enige zal zijn die gezorgd heeft voor de vrienden, hoe hypocriet om daarvoor ontslag te eisen. De ene krijgt dagenlang de voorpagina voor bezoekjes aan een call girl en voor de andere wordt het nog niet vernoemd. In het parlement zetelen wel meer politici die eerder thuis horen in de gevangenis dan in hun rode zetel oa de Sihame El Kaouakibi met een riant betaalde wedde en bijhorende andere voordelen.
 • Wesley Renaers

  2 maanden geleden
  Ik als zelfstandige truinaar ben beschaamd dat dit onze burgemeester is... Alles draait in onze stad om vriendjespolitiek. Altijd zo geweest en zal spijtig nooit veranderen...