CD&V-voorzitter Joachim Coens.
Volledig scherm
PREMIUM
CD&V-voorzitter Joachim Coens. © Belga

ONZE OPINIE. “Als onze politici de economische en mentale schade écht willen beperken, houden ze de zak met cadeautjes zoveel mogelijk dicht”

'CD&V'ers willen geen eenzame kerst', preekt voorzitter Joachim Coens. De vraag is: wie wel? Maar CD&V vindt het belangrijk om dat standpunt in de verf te zetten voor de regeringen zich over de versoepelingen buigen. Beste kiezer, knoop het in uw oren, CD&V is de partij die inzit met uw mentaal en sociaal welzijn.

27 reacties

 • antoon maes

  2 maanden geleden
  Het virus heeft lak aan het rijke scala aan opties, keuzemogelijkheden, pleziertjes en gebazel. Hoe doen ze het ook al weer in China en Japan. Juist: drastische maatregelen en effectieve contrôles. Maar hier zijn  we verwend met 'snoepjes': skieën, winkelen, feesten, consumeren, reizen. Zo komen we er nooit uit.
 • Arthur Morgan

  2 maanden geleden
  Ach, er is toch geen controle. Dus iedereen kan met Kerst doen wat ze maar willen. 
 • Ronny Cuypers

  2 maanden geleden
  Hou de rest van het jaar alles dicht, inclusief de grenzen.
 • Kristof De Vos

  2 maanden geleden
  Ik krijg schrik als werkende mens wie deze financiële put ooit gaat vullen... Wat is dat toch met die 5/6 jaar politiek.
 • bruno draulans

  2 maanden geleden
  Joske Vermeulen, de afweging is, nu doorbijten en geen derde piek of lockdown of een derde piek die ongetwijfeld nog harder zal inhakken. Dwz horeca die weer eens hun eten moeten wegsmijten voor een derde lockdown en bedrijven die daadwerkelijk gaan failliet gaan. Ik verwacht een derde en vierde piek, gdwoon omdat de Belg niet wil bijleren.
 1. Tornado richt enorme schade aan in Alabama
  Play

  Tornado richt enorme schade aan in Alabama

 2. Winkeliers achtervolgen dief en vangen hem voor politie
  Play
  Op Interventie

  Winkeliers achtervol­gen dief en vangen hem voor politie