Een kapper aan het werk in het Oost-Vlaamse Berlare, op 24 april 2020 na de heropening van de kappers na de eerste lockdown.
Volledig scherm
Een kapper aan het werk in het Oost-Vlaamse Berlare, op 24 april 2020 na de heropening van de kappers na de eerste lockdown. © Photo News

Onze kappers doen oproep in grensregio: “Kom niet naar België om je haar te laten knippen”

NederlandDe Belgische Beauty Federatie maakt zich zorgen over Nederlanders die zich vanaf zaterdag in ons land willen laten knippen. Een woordvoerder van de organisatie, waarbij ruim zevenhonderd kappers zijn aangesloten, houdt er rekening mee dat mensen vanuit de aan ons land grenzende provincie Noord-Brabant de grens oversteken om er hun kapsel onder handen te laten nemen, meldt Omroep Brabant.

33 reacties

 • Johan Smets

  2 maanden geleden
  De Nederlanders zullen komen, net als de Belgen die voordien de grens overstaken toen er meer open was in Nederland. Het is gebleken dat "gezond verstand" en disipline ver te zoeken zijn in deze tijden. Als ik het maar goed heb is de enige drijfveer bij (helaasà heel veel mensen.
 • karin verwimp

  2 maanden geleden
  Zou toch simpel te vermijden moeten zijn gezien ze enkel op afspraak mogen werken. Ik heb tot nu toe nog nooit een Nederlander ontmoet die Belgisch zonder Nederlands accent kan spreken. Accepteer dus enkel telefonische aanvragen voor een afspraak. De Nederlandse kappers hebben ook Belgen geweigerd ten voordele van hun Nederlandse klanten. Alleen als ze de dag niet gevuld kregen met Nederlandse klanten, waren Belgische ook welkom.
 • nico vets

  2 maanden geleden
  Doe uw eigen haar,maak uw eigen eten en je zal veel geld uitsparen.Restuarants en kappers zijn een luxe die uitendelijk niet nodig is.
 • Thomas Hamerlijnck

  2 maanden geleden
  "We're Only in it for the Money"! Het is niet de schuld van een hoop individuele kappers of van die Nederlanders die geknipt willen worden, dat drukkingsgroepen de arm van onze regering hebben omgewrongen. Die kappers mogen nu eeuwig openblijven. Allicht voor iedereen, voorlopig en tot nader order.
 • Leopold Vanhoof

  2 maanden geleden
  Rekenen op gezond verstand, waar heb ik dat nog gehoord?
 1. Russen staan in badkleding op de latten
  Play

  Russen staan in badkleding op de latten

 2. Zou jij durven? Deze kapper knipt haren met een bijl
  Play

  Zou jij durven? Deze kapper knipt haren met een bijl