Julie Colpaert in Den Bosch
Volledig scherm
Julie Colpaert in Den Bosch © VTM NIEUWS

Onze journaliste Julie Colpaert vanuit Den Bosch: “Winkels volledig vernield en leeggeroofd, vrouw in tranen”

Onze VTM Nieuws-reporter Julie Colpaert was gisteren ter plaatse in Den Bosch toen daar zware rellen uitbraken. Ze trof een “volledig ontredderde” winkelierster aan, van wie de zaak helemaal vernield en geplunderd werd. “Niemand begrijpt dit”, aldus Colpaert.

45 reacties

 • Willy van craen

  1 jaar geleden
  Het heeft geen zin om deze misdadigers voor een paar uur op te pakken. Ze moeten zeker een paar dagen kennis kunnen maken van een gevangenis en zonder hun telefoontje. De ouders kunnen ze dan gaan bezoeken en hun boete betalen.
 • andrée Laurand

  1 jaar geleden
  Dit heeft niets met een protest te zien. Dit zijn vandalen en dieven die voor niets respect hebben. geweld en vernielen is hun doel, stelen waarvoor anderen heel hun leven werken! Waar gaat dat naartoe, wie zijn die mensen. Destabiliseren van...
 • Roger Rymen

  1 jaar geleden
  Dit is toch zuiver terrorisme en moet als dusdanig krachtig aangepakt en bestraft worden. Maar onze democratie is niet opgewassen tegen dergelijke terreur, daar zijn wij en de overheid veel te week voor. Daar heb je een De Gaulle voor nodig. Trouwens, vóóraleer je die relschoppers kan straffen moet je ze eerst wel kunnen (en willen) oppakken.
 • Anne Geerts

  1 jaar geleden
  Al diegene die gearresteerd zijn laten opdraaien voor de kosten!
 • Luc Van Hauwermeiren

  1 jaar geleden
  Edith Bastiaensens inderdaad ze bestaan en nog redelijk veel en worden meestal ingezet voor linkse doeleinden Extinction Rebellion is een van de bekendste en best betaalde. 110euro per betoging gesponsord door vedetten die zich een goed imago willen aanmeten.
 1. Blauw-zwarte veldbestorming krijgt mogelijk staartje: “Vuurpijlen en duidelijke provocatie kunnen we niet tolereren”
  Play
  Brugge

  Blauw-zwar­te veldbestor­ming krijgt mogelijk staartje: “Vuurpijlen en duidelijke provocatie kunnen we niet tolereren”

  De politie van Brugge gaat de komende weken alle beschikbare camerabeelden bekijken van na de wedstrijd tussen Club en Anderlecht. Meteen na affluiten liepen duizenden supporters het veld op. Dat op zich is al verboden, maar de politie zal zich vooral focussen op supporters die een vuurpijl afvuurden richting de Anderlecht-fans. Ook wie opzichtig de tegenpartij provoceerde, riskeert vervolging.
 2. Meer meldingen van ‘needle spiking’: prikletsels gevonden bij fans KV Mechelen, ook 2 mogelijke slachtoffers tijdens Belgian Pride Parade
  Play
  21

  Meer meldingen van ‘needle spiking’: priklet­sels gevonden bij fans KV Mechelen, ook 2 mogelijke slachtof­fers tijdens Belgian Pride Parade

  Er zijn wel degelijk letsels van naaldinjecties gevonden bij enkele slachtoffers die zaterdag onwel werden tijdens de wedstrijd KV Mechelen-Racing Genk. Dat bevestigt politiewoordvoerder Dirk Van de Sande van de zone Mechelen-Willebroek aan onze redactie. Ook de organisatoren van de Belgian Pride in Brussel hebben nu meldingen gekregen van mensen die zaterdag een prik hebben gekregen: één slachtoffer stapte ook naar de politie.