Julie Colpaert in Den Bosch
Volledig scherm
Julie Colpaert in Den Bosch © VTM NIEUWS

Onze journaliste Julie Colpaert vanuit Den Bosch: “Winkels volledig vernield en leeggeroofd, vrouw in tranen”

Onze VTM Nieuws-reporter Julie Colpaert was gisteren ter plaatse in Den Bosch toen daar zware rellen uitbraken. Ze trof een “volledig ontredderde” winkelierster aan, van wie de zaak helemaal vernield en geplunderd werd. “Niemand begrijpt dit”, aldus Colpaert.

45 reacties

 • Willy Van Craen

  1 maand geleden
  Het heeft geen zin om deze misdadigers voor een paar uur op te pakken. Ze moeten zeker een paar dagen kennis kunnen maken van een gevangenis en zonder hun telefoontje. De ouders kunnen ze dan gaan bezoeken en hun boete betalen.
 • andrée Laurand

  1 maand geleden
  Dit heeft niets met een protest te zien. Dit zijn vandalen en dieven die voor niets respect hebben. geweld en vernielen is hun doel, stelen waarvoor anderen heel hun leven werken! Waar gaat dat naartoe, wie zijn die mensen. Destabiliseren van...
 • Roger Rymen

  1 maand geleden
  Dit is toch zuiver terrorisme en moet als dusdanig krachtig aangepakt en bestraft worden. Maar onze democratie is niet opgewassen tegen dergelijke terreur, daar zijn wij en de overheid veel te week voor. Daar heb je een De Gaulle voor nodig. Trouwens, vóóraleer je die relschoppers kan straffen moet je ze eerst wel kunnen (en willen) oppakken.
 • Anne Geerts

  1 maand geleden
  Al diegene die gearresteerd zijn laten opdraaien voor de kosten!
 • Luc Van Hauwermeiren

  1 maand geleden
  Edith Bastiaensens inderdaad ze bestaan en nog redelijk veel en worden meestal ingezet voor linkse doeleinden Extinction Rebellion is een van de bekendste en best betaalde. 110euro per betoging gesponsord door vedetten die zich een goed imago willen aanmeten.
 1. Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteerden ze een embryo
  Play

  Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteer­den ze een embryo

 2. Protest tegen 'satanische inzending' voor Songfestival
  Play

  Protest tegen 'satanische inzending' voor Songfesti­val