Thuiswerken deed veel werknemers er zowel fysiek als mentaal op achteruitgaan dit jaar.
Volledig scherm
PREMIUM
Thuiswerken deed veel werknemers er zowel fysiek als mentaal op achteruitgaan dit jaar. © ROBIN UTRECHT

Onze gezondheid na één jaar corona: de thuiswerkers zijn er het slechtst aan toe

Eén jaar coronacrisis heeft ons op vlak van gezondheid in kampen verdeeld: terwijl één op drie Belgen troost vond in zijn zetel en vooral comfort food naar binnen werkte, vond een ander derde net volop moed in sport en gezonde voeding. Vier vaststellingen. 

8 reacties

 • Fred Fred

  3 maanden geleden
  Ik werk al 21 jaar vanuit mn thuiskantoor. Wil je s stoppen met zagen. Zalig is her.
 • Nico Lapierre

  3 maanden geleden
  Weer geen woord over alleenstaanden? De bevolkingsgroep die niet bestaat, behalve om belastingen en voor alles meer te betalen!
 • Kurt Missotten

  3 maanden geleden
  Thuiswerk zou een open optie moeten zijn als het werk dit toelaat. Sommige mensen kunnen dit anderen niet. Zelf hou ik van thuiswerk en heb ik ook de discipline om dit correct te doen. Geen tijdverlies of slaaptekort en technologie geeft ons de mogelijkheid om nog teamwork te doen. 5 dagen per week, graag en geen probleem, misschien 1 of 2 keer per maand naar Brussel is meer dan voldoende!
 • Greet De Wacker

  3 maanden geleden
  Absoluut geen problemen met thuiswerken ... gewoonweg zalig !
 • Frans Cardoen

  3 maanden geleden
  Ik heb bijna mijn ganse loopbaan naar mijn werk gependeld op eigen kosten. Ik ging wat blij zijn indien ik van huis uit kon werken.
 1. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!